Chat with us, powered by LiveChat

 

Eindhoven Airport laat vandaag (15-02-2024) in een reactie weten dat eventuele werkzaamheden op last van het ministerie van Defensie niet voor 2027 zullen plaatsvinden. Tot ontsteltenis van vele partijen in de reisbranche leek dit eerst in 2025 te gaan gebeuren. Nu ontkracht de airport dit. De definitieve beslissing ligt bij het ministerie van Defensie en het eindbesluit wordt eind deze maand verwacht.

 

De reactie van Eindhoven Airport: ‘Gisteren berichtten diverse media over plannen van het ministerie van Defensie om grootschalige baanwerkzaamheden uit te voeren op de vliegbasis Eindhoven, een militaire luchthaven waarvan Eindhoven Airport medegebruiker is voor de uitvoer van burgerluchtvaart. De start, de duur en de omvang van deze werkzaamheden hangen af van definitieve besluitvorming door het ministerie van Defensie als eigenaar van het veld. Gezien de vragen die de berichtgeving oproept, laat Eindhoven Airport het volgende weten: indien er door Defensie definitief besloten wordt de werkzaamheden uit te voeren, dan zullen deze niet starten voor 2027. Uitsluitsel over de definitieve besluitvorming wordt eind februari verwacht, dan zal de totale scope en de planning van de werkzaamheden bekend worden.’

 

Boeken bij Polenreizen is zeer eenvoudig! Onze website is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid als uitgangspunt. U kunt hier op deze pagina meer informatie vinden over onze website en boekingsuitleg. 

 

Nee, u betaalt een aanbetaling van 35% binnen 5 kalenderdagen na reservering. De restantbetaling dient u 6 weken voor vertrek te voldoen. Boekt u een reis met een vertrekdatum binnen deze 6 weken, dan dient u wel de volledige betaling z.s.m. te voldoen. 

 

Let op: in de automatische bevestiging vanuit ons systeem leest u dat u de gehele reissom binnen 5 dagen dient te betalen. Als u niet binnen 6 weken vertrekt kunt u dit negeren. U ontvangt daarna z.s.m. van ons aanvullende informatie met een aanbetaling mogelijkheid. 

 

Nee, helaas is een creditcard betaling bij ons niet mogelijk. U kunt met iDeal, Bancontact of overboeking bij ons betalen. PayPal kan op verzoek.

 

Voor het lezen en/of afdrukken van de verzekeringsvoorwaarden, gaat u naar deze link: Allianz 

U hoeft voordat u vertrekt geen Zloty contant op te nemen. U kunt namelijk overal terecht met uw pinpas of creditcard. Ook zijn er genoeg ATM’s in de stad om ter plekke wat contanten te pinnen. U kunt het beste Zloty pinnen bij een betaalautomaat. Dit is vaak goedkoper dan geld inwisselen bij een wisselkantoor of op het vliegveld. Vraag de receptie van uw hotel waar dit het voordeligst is. Houd er rekening mee dat de banken een kleine toeslag hanteren, omdat u betaald in vreemde valuta. Kies in een restaurant / winkel altijd voor betalen in Zloty als u pint, dit is het voordeligst. 

In sommige winkels nemen ze ook euro’s aan, maar dit is vooral op grote, toeristische plekken. Het wisselgeld krijgt u wel vaak terug in Zloty. Het is wel gewenst om wat contanten te hebben, bijvoorbeeld voor een taxi of de fooi in een restaurant.

 

Ja zeker, met een geldig identiteitskaart of paspoort kunt u naar Polen reizen.

De inbegrepen handbagage bij uw reis verschilt per luchtvaartmaatschappij. Wij maken gebruik van diverse maatschappijen, dus is het maar net met wie u vliegt wat de inbegrepen afmetingen zijn. 

 

U kunt hier informatie vinden over RyanAir

U kunt hier informatie vinden over WizzAir

U kunt hier informatie vinden over KLM

 

Wij maken gebruik van diverse luchtvaartmaatschappijen en luchthavens. De vluchttijden verschillen per dag en om de actuele vluchttijden op te vragen voor uw reisdata kunt u contact met ons opnemen. U kunt een offerteaanvraag doen via de website of per mail of ons even bellen, we helpen u graag verder.

 

U ontvangt uw reisbescheiden ca. 14 dagen voor vertrek per e-mail.

 

Ja zeker, ongeacht groepsgrootte gaan onze reizen altijd door! Dat is een fijn zekerheidje toch? 🙂

 

Nee, wij voeren al onze reizen veilig uit! Meer informatie kunt u hier vinden, recensies van reizigers die u voor gingen kunt u hier vinden.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!