Chat with us, powered by LiveChat

 

Nee, wij voeren al onze reizen veilig uit! Meer informatie kunt u hier vinden, recensies van reizigers die u voor gingen kunt u hier vinden.

 

  1. Neem voldoende mondkapjes en hygiëne hand gel mee per persoon. In het vliegtuig bent u niet meer verplicht mondbescherming te dragen maar toch kan het zijn dat het personeel hierom vraagt. In de musea op bestemming kan het ook zijn dat u verplicht bent deze te dragen (Wieliczka, Auschwitz).
  2. Voor uw heenreis naar Polen: Sinds 28 maart 2022 hoeft u geen test-, herstel- of vaccinatiebewijs meer te laten zien wanneer u naar Polen reist.
  3. Voor uw terugreis naar Nederland: Sinds 23 maart 2022 hoeft u geen test-, herstel- of vaccinatiebewijs meer te laten zien wanneer u (terug) naar Nederland reist.

 

Boeken bij Polenreizen is zeer eenvoudig! Onze website is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid als uitgangspunt. U kunt hier op deze pagina meer informatie vinden over onze website en boekingsuitleg. 

 

Nee, u betaalt een aanbetaling van 35% binnen 5 kalenderdagen na reservering. De restantbetaling dient u 6 weken voor vertrek te voldoen. Boekt u een reis met een vertrekdatum binnen deze 6 weken, dan dient u wel de volledige betaling z.s.m. te voldoen. 

 

Nee, helaas is een creditcard betaling bij ons niet mogelijk. U kunt met iDeal, Bancontact of overboeking bij ons betalen. PayPal kan op verzoek.

 

U hoeft voordat u vertrekt geen Zloty contant op te nemen. U kunt namelijk overal terecht met uw pinpas of creditcard. Ook zijn er genoeg ATM’s in de stad om ter plekke wat contanten te pinnen. U kunt het beste Zloty pinnen bij een betaalautomaat. Dit is vaak goedkoper dan geld inwisselen bij een wisselkantoor. Vraag de receptie van uw hotel waar dit het voordeligst is. Houd er rekening mee dat de banken een kleine toeslag hanteren, omdat u betaald in vreemde valuta. Kies in een restaurant / winkel altijd voor betalen in Zloty als u pint, dit is het voordeligst. 

 

In sommige winkels nemen ze ook euro’s aan, maar dit is vooral op grote, toeristische plekken. Het wisselgeld krijgt u wel vaak terug in Zloty. Het is wel gewenst om wat contanten te hebben, bijvoorbeeld voor een taxi of de fooi in een restaurant.

 

Ja zeker, met een geldig identiteitskaart of paspoort kunt u naar Polen reizen.

De inbegrepen handbagage bij uw reis verschilt per luchtvaartmaatschappij. Wij maken gebruik van diverse maatschappijen, dus is het maar net met wie u vliegt wat de inbegrepen afmetingen zijn. 

 

U kunt hier informatie vinden over RyanAir

U kunt hier informatie vinden over WizzAir

U kunt hier informatie vinden over KLM

 

Wij maken gebruik van diverse luchtvaartmaatschappijen en luchthavens. De vluchttijden verschillen per dag en om de actuele vluchttijden op te vragen voor uw reisdata kunt u contact met ons opnemen. U kunt een offerteaanvraag doen via de website of per mail of ons even bellen, we helpen u graag verder.

 

U ontvangt uw reisbescheiden ca. 14 dagen voor vertrek per e-mail.

 

Ja zeker, ongeacht groepsgrootte gaan onze reizen altijd door! Dat is een fijn zekerheidje toch? 🙂

Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!