Chat with us, powered by LiveChat

Wilt u graag alle bezienswaardigheden van Krakau zien? Dan raden wij u zeker de drie uur durende stadswandeling aan. U zal de Koninklijke Route gaan bewandelen onder begeleiding van een Engelstalige of Nederlandstalige gids, die u alles over de bezienswaardigheden kan vertellen. 

Route: 

Wawel heuvel, de Oude stad, Jagiellonian Universiteit district, het Planty Park, Marktplein, St. Mary’s Baseliek.

Een leuke wandeling met de belangrijkste bezienswaardigheden, de geschiedenis van Polen, leuke feiten, ongebruikelijke symbolen en tradities. De oude stad heeft zijn schoonheid te danken aan zijn oorspronkelijke middeleeuwse straat, prachtige architectuur en de unieke sfeer dat Krakau onderscheid van de rest van Polen.

De Koninklijke Route is het hoogtepunt van de oude stad, die begint op St. Florian’s Church in het noordelijke deel van de middeleeuwse oude stad, langs Florianska, Grodzka en Kanonicza Streets, en eindigt met het Wawel kasteel gebouwd in de 14e eeuw en de oude woonplaats van de Poolse vorsten. De Koninklijke Weg is een echte herinnering van een gouden tijdperk in de geschiedenis van Krakau , de voormalige hoofdstad van Polen.

Tijdens deze wandeling bezoekt u: De Wawel-heuvel, Koninklijk Kasteel en de Kathedraal, de oude stad, district Jagiellonian University, Planty Park, Grote Markt, Mariakerk, resten van vestingwerken.

Prijs: € 30,- p.p. (bij pakketreis € 25,00 p.p.) 
Tijd: 3 uur
Inclusief: Engelstalige gids

Prijs: € 40,- p.p. (bij pakketreis €35,00 p.p.)
Tijd: 3 uur
Inclusief: Nederlandstalige gids

(wilt u een Nederlandstalige tour klik dan hier)