Chat with us, powered by LiveChat

Boeken bij Polenreizen is zeer eenvoudig! Onze website is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid als uitgangspunt.

Bestemmingen

U kunt bovenaan de website een keuze maken uit bestemmingen, excursies, groepsreizen of autoreizen. Onder het kopje ‘bestemmingen’ vindt u ons reisaanbod naar Krakau, Warschau, Gdansk, Wroclaw en Zakopane. Voor de bestemming Krakau kunt u kiezen uit compleet verzorgde excursiereizen, stedentrips met de mogelijkheid om excursies bij te reserveren en groepsreizen. Voor de overige bestemmingen hebben wij reizen voor u samengesteld op basis van drie-, vier- en vijf-sterrenhotels. Onder het kopje ‘excursies’ kunt u verschillende excursies vinden en één of meerdere excursies boeken. Bij de pagina ‘groepsreizen’ heeft u de keuze uit verschillende georganiseerde groepsreizen inclusief Nederlandstalige reisleiding, gidsen, ontbijt, lunch en diners. Tot slot vindt op de pagina ‘autoreizen’ ons aanbod aan autoreizen.

Reserveringspagina

Zodra u op “nu boeken” klikt, komt u op een reserverinspagina terecht. U vult het reserveringsformulier in zoals aangegeven, en drukt op “reserveren.” Uw definitieve boeking is nu gemaakt, en u ontvangt de bevestiging in uw mailbox. U kunt natuurlijk ook telefonisch bij Polenreizen boeken via: 0575-229255 of via de mail: info@polenreizen.nl

Voor leuke weetjes of meer informatie over een bestemming kunt u kijken op onze blogpagina.

Indien de reis die u zoekt niet tussen ons aanbod staat of u wilt een groepsreis op maat samenstellen is dit ook mogelijk. U kunt via dit formulier vrijblijvend uw groepsreis offerte aanvragen.

Vragen?

Heeft u vragen of is er nog iets niet helemaal duidelijk? Neemt u gerust contact op met een van onze medewerkers via tel: 0575-229255 of info@polenreizen.nl. Wij staan u elke werkdag graag te woord van 09:00 tot 17:00.

Stichting Garantiefonds Reisgelden

Polandtravel BV (KvK nr. 57332517) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling (www.sgr.nl/garantieregeling) vallen de in dit programma/op deze website (vetgedrukt wat van toepassing) gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis.

SGR-certificaat 

U kunt bij Polenreizen veilig uw stedentrip boeken. Uw betaling is in goede handen, SGR staat garant. SGR geeft garantie op overeenkomsten voor vervoer, reis en verblijf die u heeft bij Polenreizen.nl. Bijvoorbeeld een standaard pakketreis of een speciaal voor uw samengestelde reis vallen onder deze regeling. Bekijk SGR-certificaat van Polenreizen. 

Eigen bijdrage aan SGR

Sinds 1 februari 2021 betaalt iedere consument die een reis boekt bij een bij SGR aangesloten reisorganisatie € 5 per persoon per boeking. Jarenlang was garantie op uw geboekte vakantie gratis, maar ook na de coronacrisis moet het garantiefonds er voor u zijn, zodat u onbezorgd op reis kunt blijven gaan.