Chat with us, powered by LiveChat
Anna Yuricheva Polenreizen

Anna - Directeur

Op 01 december 2017 heb ik de sprong in het diepe gemaakt om Polenreizen.nl over te nemen. Tot op de dag van vandaag heb ik hier nooit spijt van gehad! Met veel plezier doe ik al jaren waar ik goed in ben: mijn enthousiasme over Polen(reizen) overbrengen op onze reizigers en met veel succes onze prachtige reizen uitvoeren.

Emma

Emma - Productmanager

In februari 2018 als stagiaire begonnen bij deze specialistische touroperator en sindsdien nooit meer weggegaan! Onder het motto van "if you do what you love, you will never have to work a day in your life." De schitterende, bijzondere en historische steden in Polen verbazen mij elke keer weer en het is ontzettend leuk om dit ook van onze reizigers te horen.

Wie zijn wij

Polenreizen is een moderne touroperator, met jarenlange ervaring in het aanbieden van verschillende soorten reizen door heel Polen. Kies voor een stedentrip, groepsreis, of autoreis; voor ieder wat wils. Via de website zetten wij onder andere de steden Krakau, Warschau, Gdansk, Wroclaw en Zakopane op de kaart inclusief excursies met Nederlandstalige of Engelstalige gids. Door de jaren heen heeft onze organisatie veel ontwikkelingen meegemaakt. Mede door deze ontwikkelingen en ervaringen kunnen wij u deze prachtige reizen aanbieden en zijn wij dé specialist voor uw bezoek aan Polen!

Ons reisaanbod

Polenreizen biedt verschillende soorten reizen naar onder andere: Krakau, Warschau, Gdansk, Wroclaw en Zakopane.

Stedentrips: Bij Polenreizen kunt u stedentrips naar verschillende Poolse steden boeken. Onze stedenreizen zijn altijd voorzien van ons “ontzorgpakket.” Hierdoor hoeft u nergens meer aan te denken en heeft u alle tijd om te genieten. U kunt bij de stedentrip ook excursies bijboeken.

Groepsreizen: De groepsreizen naar Krakau zijn zeer actieve reizen naar Krakau. Alle excursies zijn met een Nederlandstalige gids en een gezellige groep mensen.

Autoreizen: Wilt u liever Polen op uw eigen houtje ontdekken? Dan is een autorondreis een zeer goed idee. Wij hebben diverse autoroutes al voor u ontdekt en uitgezocht maar u kunt ook zeker een reis op maat aanvragen

Hotelaanbod

Om het u gemakkelijk te maken, hebben wij de hotels al voor u uitgezocht. Wij bieden op elke bestemming een selecte keuze aan 3, 4 en 5 sterren hotels aan. Bij Polenreizen heeft u de garantie dat alle hotels in het centrum gelegen zijn. Hierdoor hoeft u nooit ver te reizen naar een bezienswaardigheid.

Ontzorgpakket

Wanneer u bij ons een stedenreis boekt zullen wij alles voor uw regelen. Onze reizen zijn namelijk altijd inclusief:

– Retourvlucht
– Transfer van luchthaven naar hotel en terug
– Overnachtingen o.b.v. logies & ontbijt
– Brandstoftoeslagen en luchthavenbelasting
– Optioneel bij te boeken excursies
– Noodnummer die u 24 uur per dag 7 dagen per week kunt bellen
– … antwoord op al uw vragen!

Contact

Wilt u meer informatie over Polenreizen? Kijk dan op de contactpagina van Polenreizen of bel ons op +31 (0)575-229255. Anna of Emma staan u graag te woord.