Chat with us, powered by LiveChat

Recensies

Benieuwd hoe uw stedentrip zal verlopen wanneer u deze bij Polenreizen boekt? Lees hier de actuele recensies die wij van onze gasten hebben ontvangen! Wilt u ook feedback achterlaten? Bel ons of stuur een e-mail naar info@polenreizen.nl.

Een Google Review schrijven mag ook altijd! U kunt hier klikken voor de directe doorverwijzing om een Google Review te plaatsen.
Ontvangen van Frank & Carmen op 20 september 2021
Onze eerste georganiseerde reis en we kunnen niet anders zeggen dan dat alles uitgestekend geregeld is (we zitten nl nog in Polen). Onze gids Wojtek was zeer ervaren, kundig en betrokken. Een prettige man om als gids (stadswandeling + Auschwitz-Birkenau) te hebben.
Ontvangen van familie Oosterveld op 19 september 2021
het was een perfect georganiseerde reis, waarvoor dank. Wat een feest, om 2 dagen door Wojtek Klomp te worden rondgeleid ! 1 aanmerking: De taxichauffeur op de heenreis zette ons af op een kruispunt, omdat hij niet verder rechtdoor mocht rijden en het hotel zou 50 meter verder zijn. In werkelijkheid was hij 100 meter te ver doorgereden ( vlgs. mij wist hij niet precies waar het hotel was ). Zodoende was het even zoeken voor ons waar we moesten zijn.
Ontvangen van familie Broeren op 17 september 2021
Graag willen wij jullie bedanken voor een  super goed en fijn weekend Krakau. Alles was super geregeld en georganiseerd. De excursies die wij geboekt hadden waar leuk en onze gids was erg fijn en kon het prachtig vertellen, niet alleen over de stad maar ook over andere zaken mooie gesprekken gehad. Wojtek is ene toffe gozer die leuk kan vertellen en geïnteresseerd is in andere mensen. Hele fijne gids. Nogmaals dank en wellicht tot de volgende reis. Hotel, uitstekend. Enige minpuntje was de gids die we hadden bij de excursie naar Auschwitz. De vrouw die in de kampen onze gids was ging veel te snel, we hebben helaas niet alles kunnen zien en voelen  vanwege jet tempo dat zij er in legde. Maar verder fantastische dagen gehad. Nogmaals dank voor de goede service en succes met alles. 
Ontvangen van familie Kustermans op 23 augustus 2021
“Gisterenavond zijn we aangekomen van onze Polenreis. Iedereen is in de wolken over de reis, het programma, de organisatie,… In naam van heel de groep wil ik jullie van Polenreizen bedanken voor de organisatie van onze vakantie. Alles was tot in de puntjes geregeld, het hotel Maksymillan  (wat een ontbijt en gastvrijheid), de gidsen, het vervoer, de excursies,… We gaan jullie aanbevelen.” 
Ontvangen van familie de Haan op 19 augustus 2021
“Onlangs boekten wij bij Polen Reizen een autovakantiereis naar Krakau (hotel Maximilian) incl. een excursie naar Auschwitz. Het boeken van de reis, het toesturen van de reisbescheiden en het contact, dat we via mail en telefonisch hadden, verliep steeds zeer prettig. We zijn uiterst tevreden met het verloop van onze dagen in Krakau. Het hotel was een goed en gezellig en bovendien centraal gelegen onderkomen. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Onze kamer was goed verzorgd en netjes. Kortom, een fijne plek om te verblijven. Wij hadden voor zondag 1 augustus jl. een excursie naar Auschwitz met een Nederlands-talige gids geboekt. Een bijzondere ervaring, waar we een zeer goed gevoel aan hebben overgehouden. Vervoer en bezoek was prima geregeld. De gids een ervaren, deskundig en prettig persoon. Kortom, mochten we in de toekomst nog eens overwegen naar Polen te gaan, komen we zeker bij jullie terug!”
Ontvangen van meneer en mevrouw de Vries op 13 augustus 2021recensie de vries
“Graag begin ik met u te bedanken voor de uitstekend georganiseerde reis. Wij werden in alle hotels verwacht en de gidsen stonden voor ons klaar. Polen is een groot land en dat hebben we gemerkt, veel autokilometers over goede en soms uitstekende wegen. Wel moet rekening gehouden worden met parkeerkosten ook bij de betere hotels, maar in de stad parkeren is geen echte optie. In alle hotels waar wij kwamen sprak men redelijk tot goed Engels. De door u geboekte hotels lagen meestal zeer goed centraal in de steden.
De gidsen in zowel Krakau als Warschau spraken vloeiend Nederlands en gaven ons een compleet beeld van hun stad. De gids in Krakau vertelde uitgebreid over de stad en in dat kader over de geschiedenis van het land Polen. De gids in Warschau, Syrenka, hadden wij voor ons alleen en zij had alle tijd voor de stadsrondgang. Kortom, het was een mooie vakantiereis! Met hartelijke groeten”
Ontvangen van familie Koops op 12 augustus 2021
“Via deze weg wil ik jullie graag bedanken voor de mooie reis die wij gehad hebben.  Uiteraard begon de reis een beetje vreemd omdat wij door de regen niet konden landen op Krakau. Maar gelukkig via een “kleine” omweg via Warschau lukte het alsnog om later in Krakau aan te komen. Het contact met Polenreizen en het meedenken en daadwerkelijk acties te ondernemen om bijvoorbeeld de taxi’s te laten wachten totdat wij geland waren of met een restaurant in Krakau te bellen dat er nog een groepje komt eten, heb ik en de anderen als erg prettig ervaren. Op de vrijdag hebben wij fietsen gehuurd en zijn wij naar het concentratiekamp Plaszow en het luchtvaartmuseum geweest. Zaterdag hebben wij o.l.v. onze Nederlandse gids Wojtek Klomp door het Krakau gelopen en heeft hij ons de prachtige bezienswaardigheden laten zien en de geschiedenis verteld van zowel de stad als de joodse gemeenschap die stad vroeger kende. Het bezoek aan Auswitch heeft op ons een diepe indruk achter gelaten. Hoeveel boeken en films je gelezen of gezien hebt….in het echt blijft het te bizar voor woorden wat zich daar allemaal heeft afgespeeld. Gelukkig was de uitleg in het Nederlands zodat het voor iedereen goed te volgen was. De laatste dag zijn wij lekker door de prachtige binnenstad wezen slenteren en hebben wij genoten van de leuke terrasjes. Nogmaals bedankt voor de fijne reis.”
Ontvangen van familie Troost op 27 juli 2021
“Dank voor de leuke kaart bij thuiskomst na onze stedentrip in Krakau. Graag willen we een review schrijven: Wij zijn inmiddels weer terug na onze zeer indrukwekkende stedentrip naar Krakau en Auschwitz. We hebben genoten van de reis. Wat we als ontzettend fijn hebben ervaren is dat alles werkelijk tot in de puntjes toe goed geregeld was. Vooraf was er goed contact via mail en telefoon. Vragen werden snel beantwoord. Er stond een vriendelijke chauffeur ons op te wachten na de vlucht, het hotel was erg goed, de excursie naar Auschwitz was fantastisch geregeld met een vriendelijke, ervaren gids, goed vervoer en alles op tijd. Ook het vervoer naar het vliegveld terug was super geregeld. We hebben genoten van het diner bij Piano rouge, vanwege het omboeken door jullie geschonken. Bedankt daarvoor. Kortom, niets dan lof over jullie organisatie bij Polen reizen.”
Ontvangen van mevrouw Bemelmans op 27 juli 2021
“Graag wil ik team Polenreizen van harte bedanken voor de fantastische 5-daagse reis naar Krakau. Alles was prima geregeld van begin tot eind. Hotel Maximum is een zeer goed hotel op een uitstekende locatie met zeer goede service en erg vriendelijk personeel. Het ontbijt is erg uitgebreid en ruim voldoende  en niet onbelangrijk een airco die geruisloos werkt zodat je goed kunt slapen.Wojtek Klomp heeft ons uitgebreid verteld over de stad met al zijn bezienswaardigheden en de excursie naar Auschwitz-Birkenau was zonder meer indrukwekkend met ook daar een zeer deskundige gids. Al met al hebben mijn kleindochter en ik een geweldige tijd gehad, veel gezien, veel gelopen maar vooral echt genoten waarvoor onze hartelijke dank.”
Ontvangen van meneer Dortmans op 27 juli 2021
“Wat hebben jullie ’t fantastisch georganiseerd!!!! Super fijn gehad!! Alles op tijd, allemaal fijne mensen… en natuurlijk een super mooie stad. Complimenten voor ’t organiseren! Enorm bedankt”
Ontvangen van meneer van der Bruggen en mevrouw van Gent op 24 juli 2021
“Beste medewerk(st)ers van Polen Reizen, Wij hebben de ondersteuning en het meedenken van Polen reizen als super plezierig ervaren en werden als klap op de vuurplein na thuiskomst uit Krakov nog eens aangenaam verrast toen wij een handgeschreven kaart van jullie ontvingen, waarin jullie vroegen naar onze ervaringen en of wij een recensie wilden schrijven. Nu hadden wij al besloten een mail te sturen om te bedanken voor de uitstekende service!! Te beginnen met de aanpassing van het reisschema kort voor vertrek, waardoor wij echt een maximale periode in Krakov konden verblijven. Vervolgens de dag extra plus excursie die wij kregen, maar ook het feit dat alles perfect geregeld was. De transfer van vliegveld naar hotel en vv, de excursies, het hotel, alles was tot in de puntjes verzorgd. Ook dubbel en dwars verdiende complimenten voor de gids ter plaatse, Wojtek Klomp. Veel verteld, tips over van allerlei dingen, geen moeite was hem teveel. Het hotel was ook erg goed!! Uitstekend ontbijt, koelkast en kluis op de kamer en elke dag vers water, kortom alles om een onbezorgd verblijf te hebben. Al met al zijn wij dik tevreden klanten, die een reis naar Krakov zeker aanraden vooral als deze georganiseerd wordt door Polen Reizen.”
Ontvangen van mevrouw Salzer op 13 juli 2021
“Goedemiddag Emma (en alle collega’s). Gister zijn mijn zoon en ik terug gekomen uit Krakau. Het was een onvergetelijke reis. Alles was perfect geregeld. Van het vervoer van en naar het vliegtuig tot de excursies aan toe. Uitermate vriendelijke chauffeurs en de gids Wojtek was een ontzettend leuke man. Hij heeft ons veel geleerd over de geschiedenis van Krakau maar het was vooral ook ontzettend gezellig. Wij hadden het geluk dat het vanwege Corona niet heel druk was zodoende leek het een privé rondleiding in plaats van een groepsrondleiding! De excursie naar Auschwitz was een hele trieste maar ook zeer indrukwekkende ervaring. Iedereen zou hier naar toe moeten gaan om ervan te leren. De zoutmijnen waren ook zeer de moeite waard en we zijn blij dat we dit hadden bijgeboekt. Krakau is een prachtige stad met veel historie. Van middeleeuws tot communistisch. Het eten is super lekker! We hebben diverse Poolse gerechten geprobeerd en die waren allemaal ontzettend lekker. Karkau is echt een aanrader voor iedereen. Bedankt voor de goede zorgen zodat wij een zorgeloze reis hebben gehad waar we beide van hebben genoten. We komen zeker terug naar Krakau.”
Ontvangen van meneer Verheij op 28 juni 2021
“We zijn weer thuis. We wilden eigenlijk ook nog wat tekst bij recensie zetten om te vertellen hoe geweldig u alles geregeld had. We hebben echt genoten van de wandeling en auswitch was een emotionele ervaring”
Ontvangen van mevrouw Van Rixel op 20 juni 2021
“Wij hebben een fantastische tijd in Krakau gehad! Wat heerlijk dat het nog rustig was. Terrassen voor het uitkiezen, bijna alleen in Auschwitz met privé gids! Dit gaan we niet meer mee maken.”
Ontvangen van Peter, Christel, John en Marion op 24 oktober 2020
“Bij deze de feedback van onze reis naar Krakau (12 t/m 16 oktober 2020) Wat ons betreft was het een erg mooie, indrukwekkende reis. De airport transfers waren goed geregeld. Bij aankomst op het vliegveld in Krakau hadden we het 1e berichtje van jullie ivm de code oranje weersverwachting. Onze fietstour was omgezet naar 2 wandelingen. Na een valse start (vrouwen en kaartlezen is niet zo’n goede combinatie, rechtsaf had linksaf moeten zijn), we waren niet op de afgesproken tijd bij de verzamelplaats, konden we gelukkig toch aansluiten bij de tour (alleen de 1e 5 minuten hebben we gemist) Wat een goede gids is Wojtek Klomp !!! Erg enthousiast, hij vertelde heel uitgebreid over de gebeurtenissen, gebouwen, en achtergronden, over de geschiedenis, maar ook over het heden. Als er vragen werden gesteld die ergens dieper op ingingen, wist hij ook daar antwoord op te geven. Hij gaf goede tips. Hij doet niet alleen zijn werk, hij was ook echt met alles begaan. We hebben er geen spijt van gehad, dat de fietstocht niet is door gegaan. Het alternatief was boven verwachting. De tour naar Auschwitz Birkenau was ook een onvergetelijke ervaring. We waren erg blij dat onze gids (wederom) Wojtek Klomp ook de rondleiding door Auschwitz en Birkenau heeft gedaan. De gids van Auschwitz zelf was een goede aanvulling, maar zijn nederlands was niet heel goed. Dan is het fijn om er iemand bij te hebben, die vloeiend nederlands spreekt EN er veel vanaf weet. Door de COVID19 ellende was het niet druk (erg rustig volgens onze gidsen) Voor ons erg fijn. Alle tijd om overal rustig rond te kijken, waarschijnlijk daardoor nog indrukwekkender. Je kreeg de tijd om de verschrikkingen echt tot je te laten doordringen. De tour naar de zoutmijn was wederom een geslaagde tour. De taxi chauffeur die ons naar de zoutmijn bracht vertelde onderweg veel over de omgeving, wat er te zien was en de geschiedenis van Polen (bijna alles had Wojtek ons ook al verteld) Ook deze excursie was de moeite waard. Mooi en interessant om te zien, en een kundige gids. Het hotel was rustig, netjes en schoon, het ontbijt was goed verzorgd, er was veel keus en ruim voldoende. Vriendelijk personeel, (het restaurant en de bar waren ivm corona dicht, maar er was in de buurt genoeg aanbod.) Kortom een goed hotel en maar een paar minuten lopen van de oude stad. Het contact met Jeanette (travel counsellor agente, waarbij we geboekt hebben) en jullie was goed. Maandag direct een berichtje van jullie dat de fietstour niet door kon gaan ivm het weer. Maar ook gelijk een alternatief. Woensdagmorgen kregen we een berichtje van Jeanette, dat Nederland Polen code oranje had gegeven (het was daar veiliger dan in Nederland, maar dat was onze mening) Ze zou ook nog contact met jullie opnemen of dat gevolgen had voor onze reis. Wij wilden gewoon lekker onze vakantie verder afmaken en gelukkig kon dat ook. We hadden het gevoel dat we bij haar en bij jullie terecht zouden kunnen, als we ergens problemen mee zouden krijgen. Met dat in ons achterhoofd hebben we heerlijk kunnen genieten van onze reis. Deze reis naar Krakau, waar we al maanden naar uitkeken en wat tot op het laatste moment onduidelijk was, of we wel zouden kunnen gaan, was echt een supermooie, indrukwekkende, huiveringwekkende, onvergetelijke ervaring. We zullen jullie (en Jeanette) dan ook aanraden als mensen zeggen dat ze naar Polen op vakantie willen. Hopelijk gaat het leven ondanks corona snel weer “normaal” worden. Voor ons was het een voordeel, het toerisme in Krakau was maar 20 % van het normale (en dan ook nog veel Polen die veel minder te besteden hebben) Wat hebben de mensen in het toerisme in Polen (en ook in Nederland en andere landen) het nu zwaar. Bedankt voor jullie inzet”
Ontvangen van dhr. Fabriek op 14 oktober 2020
“Wij hebben een hele mooi trip gehad, was zeer goed georganiseerd en met een leuke hulpvaardige gids Dhr W Klomp. Het was alleen jammer dat in Auswitchz een oudere dame ook mee liep voor uitleg met de groep voor de rondleiding,die steeds in de rede viel tijdens de uitleg van Dhr Klomp. Het hotel was prima geen aanmerkingen op te maken, het personeel was zeer vriendelijk en hulpzaam,we hebben 5 hele mooie dagen gehad ook het weer zat ons erg mee. We bevelen Polenreizen zeker aan bij belangstellenden.”
Ontvangen van dhr. en mevr. Verhoeven op 14 oktober 2020
“Afgelopen vrijdag 9 oktober jl. was het eindelijk zover, de uitgestelde reis van 30 mei jl. ging door. Uiteraard met excursie naar Auswitchz en de Schindlers list tour. Dag 1: De reis ging voorspoedig en de taxichauffeur stond mooi op tijd te wachten om ons naar het hotel te brengen. Het hotel was gedateerd maar schoon en netjes. (hotel Maksymilian) Dag 2: excursie stadswandeling en Schindler’s list. ‘T weer was goed de Nederlandse gids Wojtek was top en de excursie was ook geweldig. Wat een mooie stad is Krakau. Dag 3 :Auswitchz. Gezellig weer met dezelfde gids. Indrukwekkend was ‘t. En door de corona maatregelen hebben we overal alles goed kunnen zien en was het niet zo druk met toeristen. Samengevat: Het vliegtuig, de taxi, de Nederlandse gids, het hotel en de excursies. Helemaal top en alles tot in detail goed geregeld door Polenreizen. Wij kunnen dit reisbureau dan ook zeer zeker aan iedereen aanbevelen. De stad Krakau is mooi, goedkoop, overal lekker eten en gezellige terrassen. Zelfs bij thuiskomst een welkom thuis kaart in de bus. Chapeau voor Polenreizen. Wij hebben zeker niks negatiefs te melden of iets te klagen. De dag voor vertrek hebben ze zelfs nog even gemaild over mondkapjes. Dat we die niet moesten vergeten. Dus Polenreizen is top en Krakau wat was je fantastisch.” 
Ontvangen van dhr. Griep op 12 oktober 2020
“Allereerst bedankt voor de begeleiding en ondersteuning die wij hebben ervaren om de reis naar polen ( in deze tijd van Corona) te maken. En wat was het allemaal keuring geregeld. Vanaf de heenreis tot de terugreis. Het transfer vanaf het vliegveld, en weer terug was keurig op tijd. Ook het lunchpakket wat er midden in de nacht voor ons klaar lag in het hotel. De stad Krakow was een beleving en de gids heeft ons geweldige uitleg gegeven over de historie hiervan. Ook de dag dat we naar Auschwitz op excursie zijn geweest was keurig voor elkaar en heeft ons allen stil gemaakt. En als klap op de vuurpijl hadden we fantastisch weer. Al met al voor iedereen een aanrader om via Polenreizen deze excursie te maken.”
Ontvangen van dhr. Geppaart op 05 oktober 2020
“Goedenavond Polenreizen, Net terug van uit Krakau waar ik samen met mijn zoon een historische reis van heeft gemaakt. Ik wil eerst een zeer groot compliment maken aan onze gids tijdens de TOUR Old Town & Schindler’s List wandelingen Zaterdag en de onvergetelijke bezoek aan AUSCHWITZ-Birkenau op zondag.. Wotjek is een gids met passie en kennis over de geschiedenis van zowel de wandelingen als de  AUSCHWITZ-Birkenau. Verder was het een prima verzorgde reis, heen reis met Wizzair en een snel transfer naar het  Maksymilian hotel. Een prima hotel als uitvalbasis in Krakau met erg vriendelijk personeel. De kamer waren schoon met een prima bed. Het ontbijt was zeer goed en ruim voldoen. Ook de groep waar we de excursies mee hebben gedaan was een gezellige gemêleerde groep. Krakau zelf heeft ons in het bijzonder verrast met zijn schoonheid, zonder meer een aanrader een erg mooie Old Town zowel overdag als avonds als de stad is verlicht. Een advies probeer de terugvlucht met dezelfde maatschappij (Wizzair) te doen als de heen vlucht. Verder bedankt voor de mooie reis.”
Ontvangen van dhr. Jochems op 05 oktober 2020
“We hebben ontzettend genoten van onze reis naar Krakau. Emma had voor ons gereserveerd bij verschillende restaurants waar wij heerlijk hebben gegeten. Verder was het hotel ook perfect, ondanks het simpele ontbijt. Ondanks dat de wandelingen lang waren, hebben wij wel genoten van deze excursie.” 
Ontvangen van dhr. Bekendam op 28 september 2020
“Krakau is een mooie stad, boven verwachting.  Alles was heel goed geregeld. Vervoer keurig op tijd. Hotel Maksimilian prima, bedden iets minder, ontbijt eenvoudig maar prima voor ons. Personeel heel vriendelijk. Complimenten aan de gids Wojtek! Stadswandeling en Auschwitz met hem gedaan . Verder hebben we de zoutmijnen bezocht.Veel gelopen en veel gezien. Vanaf het hotel is dit prima te doen. Krakau en bezoek Auschwitz-Birkenau moet je bezocht hebben. Wij zijn er geweest van 20 t/m 24 september.” 
Ontvangen van mevr. Tjonk op 26 september 2020
“Goedemorgen Polenreizen, 3 September zijn mijn partner en ik naar Krakou geweest voor 5 dagen, we hebben een heerlijke tijd gehad. Veel gedaan en gezien. Ik kan niet anders zeggen dat alles perfect geregeld was, onze complimenten hiervoor!. Wij gaan zeker nog een keer terug en zullen dit dan ook zeker via jullie organisatie boeken. Ook hebben wij jullie aanbevolen bij vrienden en familie die ook nog eens graag naar Polen willen. Al met al top!”
Ontvangen van mevr. Jannink op 22 september 2020
“Hallo Anna, en Emma, Met jullie heb ik het meeste contact gehad, en waren super vriendelijk en behulpzaam. Wij hadden met ons 8ten  4 dgn geboekt, de reis was geweldig, alles verliep perfect optijd. Ook was onze gids Vojtek super vriendelijk, goeie uitleg, en erg kundig! Hotel Maximilian was ook prima. Al met al hebben we prima dagen beleeft, erg indrukwekkend ook!  Namens onze groep allemaal super bedankt, het was goed geregeld, en n aanrader voor iedereen. Groeten: José”
Ontvangen van mevr. Waardenburg op 22 september 2020
“Bedankt voor het leuke kaartje, ja….we hebben een goede reis en prettig verblijf gehad. Er viel niets op aan te merken, alles was in de puntjes geregeld. En onze complimenten ook voor Wojtek, de gids, hij is enthousiast, weet erg veel en is supervriendelijk. Wij zullen Polenreizen aanbevelen bij onze familie, vrienden en bekenden. Nogmaals bedankt en veel succes”
Ontvangen van dhr. Simons op 12 september 2020
“Heel erg bedankt voor het kaartje in de bus bij thuis komst. Erg attent. Ook heel erg bedankt voor de vakantie. Deze was erg mooi en goed geregeld. Alles verliep soepel, transfers allemaal mooi op tijd, mensen waren allemaal erg aardig en spreken gelukkig allemaal een goed woordje engels. Krakau is een zeer mooie stad, en de excursies zeker de moeite waard. Grote duim omhoog ook voor wojtec die ons veel heeft geleerd over de geschiedenis van krakau inclusief het verhaal van de draak en de joodse wijk. Was allemaal erg gezellig en ik raad deze reis dan ook zeer zeker aan bij andere. Nogmaals heel erg bedankt en ga zo door.”
Ontvangen van dhr. Adema op 11 september 2020
“Gisteravond weer thuisgekomen van 4 geweldige dagen in Krakau. Na een -zowel voor ons als voor jullie- bijzondere start van deze stedentrip (Ryanair heeft twee uur voor vertrek de reserveringen geannuleerd, waardoor we opnieuw de vlucht moesten boeken) zijn we toch op tijd vetrokken. In Krakau stond de chauffeur op ons te wachten en twintig minuten later waren we in het Town Hall Tower in Krakauprachtige hotel waar tot onze verrassing een flesje wijn op ons stond te wachten om bij te komen van de escapades op het vliegveld. De volgende dag hebben we met Wojtek de stadswandeling gedaan.  Erg interessant! Wojtek weet zo ongeveer alles van Krakau en de Poolse geschiedenis en nam ons daarin op meeslepende wijze mee. Ondanks dat we eerder in Krakau zijn geweest, hebben we een heel “nieuw” Krakau gezien.  Ook de Schinders tour was informatief, indrukwekkend en interessant. Na de tour bleek er nog genoeg tijd over om op eigen gelegenheid nog meer van de stad te zien, een terrasje te pakken en ‘s-avonds culinair te genieten bij één van de door Polenreizen aanbevolen restaurants.
De volgende dag zijn we naar Auschwitz/Birkenau geweest. Al vroeg vertrokken (moesten om 08.00 uur bij een verzamelpunt anderhalve kilometer verderop zijn). Auschwitz/Birkenau is iets wat je moet beleven, moet voelen. Dat is niet te beschrijven! Ook hier nam de gids ons mee door de geschiedenis en je voelde de spanning, het leed en verdriet uit die tijd tot in je vezels.  Zou verplichte kost moeten zijn voor alle middelbare scholieren!
De vierde dag hadden we geen gepland programma en zijn we zelf enkele hoogtepunten in de stad gaan bezoeken, voordat we weer naar Nederland vertrokken. Ruim te vroeg kwam de taxi ons weer ophalen bij het hotel (volgens de documenten zouden we om 18.45 uur worden opgehaald, chauffeur kwam ons om 17.50 uur al halen!) maar dat was geen probleem, we waren nét in het hotel terug. Bij thuiskomst lag er een (handgeschreven!) kaartje op de mat van Polenreizen.
Terugkijkend kunnen we zeggen dat Polenreizen ons een geweldige stedentrip heeft bezorgd. De problemen bij vertrek werden snel opgelost en alles was top verzorgd. We zullen Polenreizen zeker aanbevelen wanneer mensen in onze omgeving ook van plan zijn een reis naar Polen, en naar Krakau in het bijzonder, te gaan maken.”
Ontvangen van fam. Woldijk op 11 september 2020
“Hallo, we willen jullie ontzettend bedanken voor de goede service voor en tijdens onze reis… Voor het geduld met onze onrust vanwege het corrona. Heel erg bedankt daarvoor👍We hebben een prachtige week gehad!!!”
Ontvangen van mevr. Sengers op 08 september 2020
“Gisteren ben ik terug gekomen van mijn reisje naar Krakau via Polenreizen, bij thuiskomst lag er een leuke kaart in de brievenbus, waarvoor dank! De stedentrip naar Krakau was geweldig! Een erg mooie en historische stad waarvan vele gebouwen gespaard zijn gebleven tijdens de oorlog. Transfer/hotel was allemaal prima geregeld, ook de excursies (stadswandeling & Auschwitz) waren erg interessant & leerzaam. Leuke gidsen die erg veel van Krakau en haar historie afwisten. Kortom een super stedentrip!”
Ontvangen van dhr. van Gool op 08 september 2020
“Bij thuiskomt een leuk persoonlijk kaartje! Hartstikke attent en wij hebben genoten van de reis. Prima verzorgd en veel lof voor onze Nederlandstalige gids.”
Ontvangen van dhr. Kouwenhoven op 29 augustus 2020
“Een uitstekend 100 % verzorgde reis, waarin aan alle denkbare veiligheid eisen met betrekking tot corona werd voldoen. Veel gezien, enorm veel duidelijke informatie gekregen, met een perfect hotel. Op een paar lichte platvoeten na (heel begrijpelijk voor een 70 plusser) een 10+ voor de organisatie en uitvoering.”
Ontvangen van fam. Pelicaan op 28 augustus 2020
“N.a.v. uw kaart (heel leuk) even onze complimenten, wij waren aangenaam verrast door de schoonheid van de stad Krakau de reis en het verblijf in het hotel. Ook onze gids Wojtek was zeer professioneel en leuk in de omgang, door de corona waren er weinig mensen dus waren wij de enige die de dag van de stadswandeling bij hem waren. Nogmaals bedankt voor deze onvergetelijke ervaring en wij zullen zeker reclame voor jullie en Polen maken.”
Ontvangen van mevr. Smolders op 27 augustus 2020
“Wij hebben een super mooi weekend gehad in Krakau, genoten van de mooie stad met een goede enthousiaste gids. Onder de indruk van het voormalig concentratiekamp Auschwitz-Birkenau. Hotel was prima, gunstig gelegen en bijzonder vriendelijk personeel. Al met al wij zijn zeer tevreden.”
Ontvangen van mevr. Viaene op 27 augustus 2020
“Wij hebben een fantastische reis gehad met een super goede gids én chauffeur. Was een fijn hotel en we gaan jullie zeker aanbevelen bij onze kennissen. Heel goed georganiseerd waarvoor een pluim 👍”
Ontvangen van mevr. Doornbos op 25 augustus 2020
“Wat hebben wij een prachtig weekend gehad, onze complimenten! Alles was goed geregeld, transfer van en naar het hotel, ontvangst in het hotel. De rondleidingen door Krakau en Auschwitz waren perfect en indrukwekkend, wat een mooie toelichting en informatie door de gidsen : zij deden het met overgave en passie. Mede dank zij hun is deze reis een onvergetelijke herinnering geworden. Jij ook bedankt voor de goede begeleiding en informatie, we konden altijd op je rekenen. Het hotel Maximum verdient ook een grote pluim, schone, ruime kamers. Rustig en comfortabel! En niet te vergeten het ontbijt, wat uitgebreid, gezond en lekker. We willen het personeel daarvoor hartelijk bedanken (hebben we ter plekke ook persoonlijk gedaan). Nogmaals, Krakau als stad staat bij mij nu in de top 3, en deze reis kan ik iedereen aanbevelen! Anna, bedankt en veel succes met je reizen, hopelijk zonder al te veel (Corona) zorgen.”
Ontvangen van mevr. Paalman op 23 augustus 2020
“Wij hebben een heerlijke reis gehad naar Krakau. Alles was perfect, het hotel, de excursies, de gidsen. Alles stipt op tijd en het ontbijt heerlijk. We hebben niets op deze reis aan te merken en raden iedereen een reis met Polenreizen aan!”
Ontvangen van mevr. Verburgt op 23 augustus 2020
“Reis is heel goed bevallen!! Goede gidsen! Hotel prima en mensen zijn heel vriendelijk. Deze reis was/is een succes in alle opzichten. Dank voor de altijd goede service.”
Ontvangen van mevr. van Dooren op 19 augustus 2020
“Een aanrader, perfect geregeld, goed hotel en een top gids!”
Ontvangen van dhr. van der Kleij op 18 augustus 2020
“Het was allemaal prima geregeld. Wel  was het zeer indruk wekkend.”
Ontvangen van mevr. Muller op 17 augustus 2020
“Mijn dochter en ik hebben een hele goede reis en verblijf gehad. Werden netjes opgehaald om naar hotel gebracht te worden. Heel aardige personeel in het hotel en denken met je mee. Luxe Bus die ons ophaalde voor excursie naar Auschwitz was top. Goede ervaringen gehad met polenreizen, ga jullie heel zeker aanbevelen. Bedankt voor een top tijd in Krakau”

Ontvangen van mevr. Haus op 15 augustus 2020
“Waren net 4 dagen in krakau wat een mooie stad en wat heel uitstekend was was jullie service op alle fronten perfect. Ik ga jullie heel zeker aanbevelen! Bedankt voor een top verblijf”
Ontvangen van mevr. Bergmans op 06 augustus 2020
“Hallo, We hebben een heel fijn verblijf gehad in Krakow, prima hotel, fijne uitstappen met super gids (Dank je wel Wojtek)”
Ontvangen van dhr. Ausma op 05 augustus 2020
“Prima reis gehad, mooie stad. Prima hotel, dichtbij plein. Goede gids naar Auschwitz, taxi op tijd van en naar vliegveld,  kortom, alles goed geregeld.”
Ontvangen van mevr. Gerritsen op 05 augustus 2020
“Wij hebben een topreis gehad. Alles perfect geregeld. De 24-uurs service van Polenreizen wordt gewaardeerd. Mail met vragen werd snel beantwoord! Krakau is een geweldig mooie stad met veel bezienswaardigheden. We hebben genoten.”
Ontvangen van mevr. van Ginkel op 03 augustus 2020
“Wij willen jullie bedanken voor het uitstekende regelen van onze vakantie door Zuid Polen. De hotels waren mooi centraal gelegen. De excursies goed geregeld. We hadden een hele leuke fietstour met Brian en kregen veel leuke informatie. We hebben genoten van Polen, wat een mooi land, prachtige steden, lekker eten en vriendelijke mensen. We zullen het andere mensen zekere aanraden!”
Ontvangen van mevr. Bos op 29 juli 2020
“Wat hebben we beiden genoten van ons verblijf in Krakau! Een geweldig mooie stad… Ook de excursies waren zeer geslaagd..de zoutmijnen: wat was dat bijzonder! De gids was ook fantastisch.. Auschwitz-Birkenau was erg indrukwekkend. Mooi is dan niet het juiste woord, al dat extreme leed….. De stadswandelingen met Wojtek waren ook zeer geslaagd. De jongen was zeer goed voorbereid, we hebben er veel van geleerd. Aardige man ook???? We zien er dus met plezier op terug!!!”
Ontvangen van fam. Lahousse op 27 juli 2020

“Beste, Sinds gisteren terug van onze trip naar Krakau. Alles was super goed geregeld en de uitstappen waren dik in orde !!! Ik wil jullie bedanken voor de organisatie van deze trip !! We hebben ons super goed geamuseerd.  Krakau is de mooiste stad die we tot hiertoe bezocht hebben. Nogmaals dank voor alles.”

Met vriendelijke groeten Inge, Koen, Chloé en Thibaut
Ontvangen van mevrouw Van Erp Van Gerven op 20 juli 2020
“Wij hebben erg genoten van onze Polenreis naar Kraków, het is een fantastische stad, helemaal TOP, ook groot compliment voor onze gids, hij was kundig en heel behulpzaam. Als we nog eens een reis naar Polen maken zullen we deze zeker weer door Polenreizen laten verzorgen.” Met vriendelijke groet, Hennie van de Laar Verberne & Karen van Erp van Gerven
Ontvangen van meneer Bijster op 15 juli 2020
“Onze reis van 9 t/m 13 juli 2020 naar Krakau is uitstekend verlopen. Alle afspraken zoals transfer van en naar de airport, hotel en de excursies waren goed geregeld. In het hotel was het zeer stil door de Covid19  maatregelen, het toerisme moet nog duidelijk op gang komen in Krakau. Het personeel in het hotel heeft er alles aangedaan om het zo goed mogelijk te regelen, ook met het ontbijt wat niet in buffetvorm gedaan kon worden. De gids was geweldig en zeer behulpzaam. Polenreizen krijgt alle lof, zeker aan te raden om nogmaals te boeken.” Edwin en Angelique Bijster Wodka en Rynek Glowny
Ontvangen van mevrouw Escalante op 11 juli 2020
“Lieve mensen van Polenreizen, Wat hebben mijn oma en ik het goed gehad in Krakau! Onze chauffeur was ge-wel-dig. Hij heeft ons overal heen gebracht, op ons gewacht en ons goede uitleg van alles gegeven. Het hotel was perfect. Vriendelijke mensen, een hele fijne en nette kamer en goed ontbijt. In Auschwitz hadden wij ook een enorm goede gids die vriendelijks was, heel veel informatie gaf en onze vragen beantwoorde. Ook zeker een van onze hoogtepunten was de stadswandeling + Schindler’s List tour, wij waren de enige in zijn groep en wat was dat fijn! De gids was zo ongelofelijk aardig en geïnteresseerd in ons en hield enorm veel rekening met mijn ziekte, hij nam de tijd voor alles en als ik pauze nodig had was dat geen probleem. Daarnaast wat hij ons allemaal kon vertellen was onwijs goed en interessant. Echt onze complimenten voor deze gids. Wij willen jullie enorm bedanken voor het goede regelen van onze reis, dit is een reis om nooit meer te vergeten.”  
Ontvangen van familie Baekelandt op 04 januari 2020
“Graag wil ik jullie langs deze weg bedanken voor de perfecte organisatie van onze trip naar Krakau! Wij hebben met volle teugen genoten en alles was piekfijn in orde! Dikke merci hiervoor!”
Ontvangen van familie Arts op 09 oktober 2019
“Beste Emma, Anna en collega’s, Vorige week was dan eindelijk onze 5 daagse stedentrip naar Krakau. Inmiddels kijken we terug op een zeer geslaagde week. Wij zijn meer dan tevreden over de wijze waarop alles door Polen Reizen georganiseerd is. Alles tot in de puntjes verzorgd; de transfers verliepen allemaal perfect, het hotel op korte loopafstand naar de oude stad was helemaal prima met iedere ochtend een heerlijk uitgebreid ontbijt en we zijn vol lof over de Nederlandstalige gids die we voor de stadswandelingen en Auschwitz-Birkenau geboekt hadden. Wat een fijn mens, door hem is de geschiedenis van Krakau voor ons nog meer ‘gaan leven’ en heeft de reis nog meer indruk op ons achtergelaten. Als wij in de toekomst vaker naar Polen willen reizen, zullen we zeker weer opnieuw boeken via jullie! Absoluut een aanrader. Wij vertellen het voort :-)”
Ontvangen van Steef en Greetje 13 augustus 2019
“Langs deze weg wil ik jullie even meegeven dat we een fantastisch verblijf in polen hebben gehad mede dankzij jullie organisatie!
  • hotel was top
  • stad is echt mooi en schoon
  • rondleidingen waren interessant en indrukwekkend mede door de bijdrage van de Nederlandse gids, alias Chef.
Hij is vriendelijk en kundig kortom n toppertje!”
Ontvangen van Gerrit Pouw en Danique Alberts op 6 augustus 2019
“Hallo polen reizen bij deze wil ik jullie bedanken voor de geweldige stedentrips. Heb genoten van indrukwekkende reis samen met mijn dochter. Alles was super geregeld, heel veel dank hier voor!”
Ontvangen van mevrouw de Bakker via Facebook op 19 juli 2019

“Alles perfect geregeld voor onze vierdaagse trip naar Krakau incl excursie naar Auschwitz. Alleen maar positieve ervaringen: contact vooraf, transfers naar en van hotel – vliegveld, het hotel en de excursie naar Auschwitz o.l.v.. nl-sprekende gids was alles goed geregeld!”

Ontvangen van mevrouw Koops via Facebook

“Wij waren er in september. Ons hotel was vlakbij de Barbakan. Super mooie stad, Krakau is echt een aanrader. En goed georganiseerd door Polen Reizen”

Ontvangen van familie Smeets op 16 mei 2019
“Wij willen jullie bedanken voor de vlotte organisatie van onze reis naar Krakau van 10 tot en met 14 mei in hotel Garden Palace. Vooral een dikke pluim voor jullie goede Nederlandse gidsen. Ze gidste ons door Krakau op een heel fijne en boeiende manier! De andere gids nam ons mee naar Auswitch en Birkenau: zijn begeleiding was heel écht, warm, leerrijk en heel gepast voor deze aangrijpende bezichtiging. Jullie moeten hen beiden echt soigneren! Ze maakten de reis bijzonder. We zullen jullie reisbureau zeker aanraden bij onze vrienden in België!”
Ontvangen van familie Groefsema op 24 april 2019
“Goedemiddag, zondag zijn wij thuis gekomen van een heerlijk weekend Krakau.
Wat was alles geweldig georganiseerd!
Van de transfer naar het hotel en terug, de excursies, het hotel, de service van het hotel. Onze complimenten!
Mochten we nog een keer een reisje naar Polen maken, boeken we zeker bij Polenreizen! Nogmaals dank voor alles.”
Ontvangen van familie Hoffman op 10 april 2019
“Allereerst willen wij jullie een compliment geven voor de uitstekende verzorging van ons reis naar Polen en het bezoek aan Auschwitz. Wij verzoeken u onze speciale dank over te brengen aan onze Nederlandse gids naar Auschwitz. Bij de terug keer bij het Hotel, zijn wij vergeten hem te bedanken, waarvoor ons excuus, hij heeft ons op een eerbiedwaardige, en mooie manier uitleg gegeven bij het bezoek aan het kamp. Werkelijk prachtig.”
Ontvangen van familie Ter Steege op 01 januari 2019
“We zijn van 20-12 t/m 23-12 naar Krakau geweest en hebben uiteraard Krakau bezocht, heel indrukwekkend, om nooit te vergeten. Er lag wat sneeuw toen wij er waren, dat maakte het nog echter. We hadden ook een stadswandeling met een Nederlandse gids, de stad is ook echt de moeite waard. Er was een grote kerstmarkt en alles wat stijlvol versierd, en alles was lopend bereikbaar. Alles tot in de puntje geregeld door Polen reizen. Ik was de voucher van de Auschwitz tour vergeten uit te printen maar na 1 telefoontje werd die naar het hotel gemaild. Complimenten voor Polen reizen.”
Ontvangen van Rob Brandsen via Facebook op 24 november 2018
“Afgelopen weekend met Polen reizen naar krakau geweest. Zeer goed georganiseerd veel gezien echt een aanrader.
Krakau stedentrip  
Frans Gahrmann, op Facebook 13 november 2018
“Prima trip gehad naar het mooie Krakau. De vliegreis met Wizz air i.p.v. Ryan Air was prima geregeld door Polenreizen. Dat was een rustig idee. Alle transfers waren op tijd en de excursies waren geweldig. Vooral de stadswandeling was uitstekend. De Poolse man (we weten zijn naam niet meer) sprak goed Nederlands, had veel kennis van de stad en was erg betrokken bij zijn werk.”    
Flip van de Kieboom, op Facebook 27 oktober 2018
“We zijn met 5 pers. 5 dagen naar Krakow geweest. Alles wat we met Polenreizen hebben afgesproken is ook zo afgehandeld.Transfer naar en van hotel was keurig. Wandeling door Joodse wijk was prima. ophaalservice voor de zoutmijnen en Auschwitz was op tijd.Al met al zeker aan te bevelen.”
E. Vlasblom, op Facebook 24 oktober 2018
“Goede service zowel in Nederland als in Polen”
Henk van de Westerlo, op Facebook 24 oktober 2018
“Met mijn kleinzoons naar Auschwitz. Een plek waar iedere middelbare schoollier zou moeten zijn geweest. Indrukwekkend. Tot in de puntjes door Polenreizen georganiseerd. Fantastische Nederlandse gids die de jongens met zijn verhalen boeide. De uitspraak van de jongste spreekt boekdelen “Opa, toen ze op school erover vertelde dacht ik, ja boeien, maar nu weet ik hoe interessant ik het vind.”
Christa van Marle, op Facebook 18 oktober 2018
“Wij zijn mee geweest met de groepsreis naar Krakau. En daar met een Nederlandstalige gids de rondleiding in Auschwitz-Birkenau en de stadswandeling gehad. Optioneel de excursie aan de zoutmijnen geboekt, ook zeker de moeite waard. Alles was zeer goed geregeld. Van de busjes die ons ophaalden van en naar het vliegveld tot aan het vervoer van en naar Auschwitz en de zoutmijnen. Het hotel Maksymilian was op loopafstand van de binnenstad waar het iedere avond gezellig zitten was op één van de terrasjes.”
Karen David, op Facebook 18 oktober 2018
“Super organisatie, alles geregeld van begin tot einde zodat je van uw vakantie kan genieten!!!”
Anja Kogelman, op Facebook 7 juli 2018
“Alles prima geregeld, top! Fietstour was zeer geslaagd.” Groetjes familie Kogelman
Ria Sanders, op Facebook 2 juli 2018
“Wij hebben een geweldige vijfdaagse reis in Krakau gehad, dankzij deze organisatie die alles keurig had verzorgd. Alles klopte. Ook dank voor de aardige gids Robin die ons de oude stad van Krakau heeft laten zien, en de rondleiding in de Joodse wijk. Deze reis is iedereen aan te bevelen, die zonder zorgen van Krakau wil genieten. Wil wel even melden dat Wizz air toch stukken beter is dan Ryan air, maar daar kan Polen reizen niets aan doen.”
Ontvangen van Benedikte op 27 juni 2018
“Graag wil ik jullie nogmaals bedanken de goede dienstverlening ivm het ongeval van mijn moeder. Op de vlieghaven in Krakau stond assistentie klaar en zowel in Krakau als Eindhoven konden we met de lift het vliegtuig in/uit. Ondertussen is mijn mama hier in een Belgisch ziekenhuis opgenomen. Jullie hulp heeft het net iets ‘aangenamer gemaakt.” Vriendelijke groeten Benedikte V
Ontvangen van Harry Nieske op 21 juni 2018
Wij hebben zeer genoten en waren onder de indruk van onze stedentrip.
Alles was goed geregeld. Afspraken en opvang begeleiders waren top.
Dank”
Ontvangen van Anne-Marie K op 19 juni 2018
“Even een kort berichtje: we hebben het top gehad! Wat een gave stad. We willen hier een jaarlijks uitje van maken haha! Bedankt voor alles. Het is fijn dat er zoveel is geregeld qua tours. Je gaat dan een stuk relaxter op vakantie.”
 
Ontvangen van Hans en Elisabeth Rysdyk op 17 juni 2018
Hallo Anna en andere medewerkers, “Wij wilden jullie even laten weten dat onze door U georganiseerde reis naar Krakau heel gesmeerd is verlopen, ook het boekings proces werd door U op een persoonlijke en vriendelijke manier afgehandeld. De transportatie en tours waren ook erg goed geregeld en de chauffeurs en gidsen waren punctueel en behulpzaam. Het Golden Tulip hotel (city) was zeer goed met vriendelijke medewerkers en een uitgebreid ontbijt in een modern en licht restaurant. Heel vriendelijk bedankt en wij kunnen U en Uw firma van harte  aanbevelen.” Voel vrij om dit compliment te gebruiken zoals U wilt. Hans en Elisabeth Rysdyk, Qualicum Beach BC Canada.
Ineke van Olderen, op Facebook 5 juni 2018
“Prima reisorganisatie, makkelijk benaderbaar en ook goed dat na de reis je ook nog gebeld wordt, of alles naar wens gegaan is. Zeer aanbevelenswaardig voor een Polen-trip met excursies/hotel en transfers!”
Jeannie van Assen, op Facebook 8 juni 2018
“Het was inderdaad erg leerzaam en een gezellig groepje. Met dank aan Anna en Emma van Polenreizen.nl en niet te vergeten onze Nederlandse gids. Hij heeft ons alle mooie plekjes van Krakau laten zien. Super bedankt voor de duidelijke uitleg.”
Gerda van der Meer, op Facebook 15 mei 2018
“We hebben een TOP weekend gehad in Krakau en dit mede door deze geweldige organisatie. Alles klopte, af- en op halen van en naar het vliegveld, hotel, verzorging excursies. Nog nooit zo’n vlekkeloos verlopen weekend mee gemaakt. Echt een aanbeveling als je een weekend die kant op wil, ze maken waar wat ze zeggen en net een beetje meer!”
Agnes Manning, op Facebook 2 mei 2018
“Net afgelopen maandag teruggekomen. Alles was perfect geregeld alle transfers waren super. Goed en schoon hotel. Vlakbij het centrum van Krakau. Stadswandeling was ook erg leuk om te doen. Het enigste minpunt vonden wij in Auschwitz. We vlogen erdoor. We hadden weinig tijd om dingen op ons in te laten werken. Was erg blij met Nederlandse gids omdat wij onze zoons van 14 ook mee hadden genomen. Anders hadden zij het helemaal niet goed kunnen begrijpen. Wij vonden het een bijzondere reis.”
Fietstour Krakau
Clemence ter Horst op Facebook januari 2018:

“Uitstekend georganiseerd weekend gehad! De transfers van en naar het vliegveld waren top voor elkaar. Netjes op tijd en werden opgehaald in erg nette en luxe busjes! Een super net hotel, wat haast ‘te luxe’ was voor de prijs die je ervoor betaalt! De fietstocht was een leuke, interessante, informatieve, ideale en enerverende manier om de stad beter te leren kennen, ideaal als je net bent aangekomen in de stad! Ook de Auswitch tour was mooi om te ervaren. Indrukwekkende tour (ondanks dat de gids lichtelijk gebrekkig Engels sprak), ook dit is een aanrader! Al met al een super weekend, waarbij alles super strak geregeld was!

 

Jade Steenbeek op Facbook januari 2018:
“Net terug van onze stedentrip van 4 dagen. Wat een super fijne organisatie! Transfer van het vliegveld naar het hotel en andersom en ook onze transfer naar Auschwitz – Birkenau was perfect geregeld. Wij zijn verbleven in hotel Maksymilian en dit was super. Simpel maar hele schone kamers en een lekker ontbijt buffet, op loopafstand van het centrum.” Onze heenvlucht verliep helaas niet vlekkeloos. We moesten landen op een andere AirPort omdat we vanwege de weersomstandigheden niet konden landen op Krakau. Hier kon Polenreizen natuurlijk niets aan doen, maar ik heb de noodtelefoon gebeld om te vragen wat we nu moesten doen, ook omdat onze chauffeur voor onze transfer naar het hotel natuurlijk stond te wachten. Anna heeft ons gerustgesteld en ons perfect geholpen.
Wij gaan zeker nog een keer boeken bij Polenreizen! Wat was dit een heerlijk weekend!
Foto 22-09-16 09 51 44
 
Ontvangen van Alex A.
‘”Hele leuke fietstocht gehad in Krakau. Wij hadden de fietstocht een van de eerste dagen en daardoor hadden wij al veel van de stad geleerd en gezien.’’
Ontvangen van Jolanda F.
“Hele goede tijd gehad in Krakau. Goed hotel en perfect georganiseerd!’’
Ontvangen van Marlies V.
Wij hebben een hele leuke tijd in Krakau gehad. Werkelijk alles was perfect geregeld: de reispapieren kwamen ruim op tijd. De vlucht en transfer verliepen vlekkeloos. Aangekomen bij Hotel Maksymilian kregen we een gratis upgrade naar een studio. Iedere dag kregen we flesjes water en er was een koffie- en theeservice op de kamer. Het personeel was erg vriendelijk en deed alles om het ons naar de zin te maken. Het ontbijt was goed verzorgd en in het restaurant kon je lekker eten voor een vriendelijk prijsje. Ook onze excursie naar Auschwitz was zeer de moeite waard. Wij komen graag nog eens voor een andere stedentrip bij jullie terug en kunnen jullie zeker aanbevelen bij andere reizigers.’’
Ontvangen van Janneke O.
‘’ Onze stedentrip Krakau is super geslaagd, transfer, excursies, alles was perfect geregeld. Prima hotel en het weer kon niet beter, heel warme dagen.’’
Ontvangen van Yvonne V.
‘’ Alles was goed georganiseerd, geen klachten. Ga graag nog eens mee.’’
Ontvangen van Rene R.
‘’ Wij willen u bedanken voor de zeer goed verzorgende reis in één woord geweldig. En we zullen zeker als we weer een reis boeken met jullie contact opnemen .’’
Ontvangen van Sander B.
‘”Wij hadden een groepsreis naar Polen geboekt waarbij alles voor ons geregeld was. De vlucht, accommodatie en transfer waren tot in de puntjes geregeld en als wij weer met onze school weggaan zullen wij weer voor Polenreizen kiezen.’’ Groepsreis Polen
Ontvangen van Peter R.
‘’ Wij hebben een hele mooie reis naar Krakau gehad en zijn zeer tevreden over de service van uw reisbureau. Op onze Boarding Pass stond een verkeerde letter in een naam en door uw bureau keurig veranderd bij de vliegtuig maatschappij. Wij konden dit n.l. zelf niet op onze computer regelen. Nogmaals hartelijk dank. Het Hotel was prima, lekker dicht bij het centrum. Alles verder prima.’’
Ontvangen van Willie H.
‘’ Onze reis naar Krakau is goed bevallen. Goed Hotel met uitgebreid ontbijtbuffet. We hebben genoten van de bijgeboekte excursies. De uitleg door de gids was prima en het vervoer was goed verzorgd. Voor iedereen een aanrader. ‘’
Ontvangen van Gonneke J.
‘’ Wij zijn heel goed ontvangen in Polen! Alles was perfect geregeld en voelde ons zeer welkom. Het hotel was netjes schoon en verzorgd. Wel kleine kamers maar de badkamer was volledig en keurig schoon. Graag bezoeken wij meer steden via jullie! ’’
Ontvangen van Clemens H.
‘’ Uitstekend georganiseerd weekend gehad! De transfers van en naar het vliegveld waren top voor elkaar. Netjes op tijd en werden opgehaald in erg nette en luxe busjes! Een super net hotel, wat haast ‘te luxe’ was voor de prijs die je ervoor betaalt! De fietstocht was een leuke, interessante, informatieve, ideale en enerverende manier om de stad beter te leren kennen, ideaal als je net bent aangekomen in de stad! Ook de Auschwitz tour was mooi om te ervaren. Indrukwekkende tour (ondanks dat de gids lichtelijk gebrekkig Engels sprak), ook dit is een aanrader! Al met al een super weekend, waarbij alles super strak geregeld was! ‘’
Ontvangen van Sharon V.
‘’ Afgelopen weekend zijn we via Polenreizen naar Krakau gegaan. Wat een sPolenreizenuper organisatie!! Alles was tot in de puntjes geregeld! Het hotel waar we zaten was zo ontzettend netjes en schoon, niks op aan te merken! Ook de excursies waren prima geregeld! Ik zou iedereen aanraden om bij Polenreizen een mooie reis te boeken! ’’
Ontvangen van Carlos W.
‘’ Wij zijn net terug van Polen reizen. Alles was perfect: De aankomst, De reis naar het hotel, Het hotel, De rondleiding van Krakow, Netjes opgehaald om naar Auschwits –Birkenau, De rondleiding van het van Auschwits- Birkenau, Netjes weer naar het hotel gebracht, En weer netjes opgehaald van het hotel naar het vliegveld, Dus al met al: een dikke 10!! ’’
Ontvangen van Hilde T.
‘’ Polenreizen had een prachtige reis op maat uitgewerkt voor onze personeelsvereniging. Verblijf in Krakau met een uitgebreide stadwandeling en uitstappen naar Auschwitz-Birkenau en de zoutmijnen van Wieliczka. Hotel, transfers, nederlandstalige gids ter plaatse, administratieve afhandeling…alles tot in de puntjes geregeld. En last but not least een zeer aangename en bekwame reisleiding die moeiteloos rekening hield met de verscheidenheid aan persoonlijkheden en leeftijden van onze deelnemers. Prijs-kwaliteit een top organisatie en locatie! Nog nagenietend, Hilde’’
Ontvangen van Katrien C.
‘’ Samen met een grote groep collega’s bezochten we begin oktober Krakau, Auschwitz-Birkenau en de zoutmijnen. Alles was tot in de puntjes verzorgd, zeer mooi hotel, alle reservaties waren in orde, uitstekende lokale gids, reisbegeleider die alles in goede banen leidde! ’’
polenreizenOntvangen van Arijana
‘’ PolenReizen heeft veel kennis over Krakau maar ook over de andere steden Gdansk, Zakopane, Wroclaw en Warschau.’’
Ontvangen van Jeroen
‘’ Nette en snelle communicatie. Leuke groep hadden we, is altijd maar afwachten. Excursies waren echt de moeite waard! ’’
Ontvangen van Jeroen
‘’ Fijne reis gehad naar Krakau! Alles goed geregeld… Prettige vlucht, goede transfer en uitstekend hotel in het centrum! Ook de excursie naar Auschwitz met Nederlandstalige gids was indrukwekkend.’’  
Ontvangen van Ilonka
‘’ Mooie bestemming, prima begeleiding vanuit bureau, goede gidsen en leuke diner locaties geregeld.’’
Ontvangen van Patricia
‘’ Enthousiaste en professionele reisleider. Leuke tips in Kraukau gekregen van de reisleiding. Professionele gids waarbij ruimte was om vragen te stellen. ‘’
Ontvangen van Rob
‘’ Goede voorbereidende documenten, uitstekende lokale kennis / netwerk, flexibel en oplossingsgericht, prijs/kwaliteit meer dan goed, uitstekende begeleiding op locatie. ‘’
 Ontvangen van Rachel
“4 Leuke dagen gehad in Krakau samen met mijn vriend. Ook een excursie gedaan naar Auschwitz. Alles wat erg goed geregeld!”
Ontvangen van Hans M.
‘’ Supergoed georganiseerde reis, een geweldig hotel ,alle afspraken stipt op tijd nagekomen!! Alle complimenten, we hebben enorm genoten.’’
Ontvangen van Carina
‘’ Heel goed georganiseerd – hotel Maximilian prima – zeer lekker uitgebreid ontbijt – Poolse vrouwelijke gids PRACHTIG en spreekt perfect Nederlands en uitermate beleefd.’’
Ontvangen van Robin
‘’ Fijn contact met de medewerkers, goed geholpen. Hele goede reis gehad en interessante excursies gedaan. Goede prijs/kwaliteit verhouding!’’
Ontvangen van Patricia
‘’ Alles was prima voorbereid. Op het vliegveld bleek dat we een paar uur vertraging hadden. na een telefoontje aan polen reisbureau hebben zij het hotel ingelicht zodat de transfer van luchthaven naar hotel uitgesteld werd. Ook in de aanloop naar de reis werden alle vragen goed en snel behandeld. Polen reisbureau werkt nauw samen met hotel Maksymilian in Krakau en terecht, wat een fijn hotel!’’
Ontvangen van Arie B.
‘’ Een heel goed hotel, prettig geholpen door het reisbureau, transfer en reisbescheiden klopte allemaal heel goed.’’
Ontvangen van Laurien
‘’ Alles prima geregeld volgens afspraak. Kon op het laatste moment nog excursies bijboeken.’’
Ontvangen van Albert
‘’ Het was een onvergetelijke reis veel indrukken opgedaan, Krakau een hele mooie oude stad waar ontzettend veel te zien is, veel goede en goedkope eettentjes. Auschwitz Birkenau was echt zeer indrukwekkend. De zoutmijnen was en is echt een aanrader voor iedereen echt prachtig. Schindlers list tour veel te zien van de oude stad en veel indrukken opgedaan.’’
Ontvangen van Jan H.
‘’ Snelle antwoorden per mail …… heel fijn! Vriendelijk geholpen! ‘’
Ontvangen van Marc N.
‘’De reis naar Krakau is ondertussen achter de rug. Door de goede organisatie is alles vlot en zeer goed verlopen. Chapeau! We hadden bovendien veel geluk met het goede weer.‘’
Ontvangen van Ingrid van der V.
‘’Alles was echt goed geregeld, zowel de transfers, het hotel alsook de trip naar Auschwitz. Compliment aan jou/jullie! Ik zal zeker aan anderen adviseren met jullie organisatie te reizen indien men naar Krakau wil gaan.‘’
Ontvangen van Jacqueline van O.
‘’De reis naar Krakau was geweldig. Wat een mooie bruisende stad. Dit had ik niet verwacht. Alles was tot in de puntjes goed geregeld. Het hotel was goed. Ook de excursies en de  gidsen waren super. De gidsen hebben ons veel verteld en waren ook erg  vriendelijk en gezellig aanwezig.  Onze complimenten hiervoor. We hebben een hele fijne tijd in Krakau gehad. Bedankt voor de goede organisatie.‘’
Ontvangen van Elles de R.
‘’Namens mijn vriend en mij toch even een bedankje, we hebben genoten van ons weekend weg. Alles was geweldig geregeld!‘’
Ontvangen van Ad B.
“Mijn zoon en ik hebben zeer genoten van de dagen in Krakow. Het verblijf in het hotel was perfect. Mooie kamer en een goed  ontbijt, en de service was prima in orde.Voor een volgende keer gaan we later in het jaar, want we hadden, volgens mij, het heetste weekend van het jaar te pakken. Het bezoek aan Auschwitz/Birkenau was zeer indrukwekkend en een slijtageslag voor onze gids (38 graden). En dan de stad, …geweldig. Een aanrader voor iedereen. Kortom; hartelijk dank voor deze mooie reis!”


Waarom PolenReizen.nl?

De Polen-specialist met ruim 10 jaar ervaring
Zekerheid van SGR
Vaste lage prijzen
24/7 bereikbaar

Blijf op de hoogte!


Like ons op Facebook