Chat with us, powered by LiveChat

Online inchecken kan vanaf 30 uur tot 1 uur voor vertrek, dit is niet verplicht. Op de luchthaven kunt u vanaf 2 uur tot 40 minuten voor vertrek inchecken. Via deze link kunt u online inchecken: https://www.klm.com/home/nl/nl 

U klikt op “inchecken” en kiest voor “voer uw ticketnummer of boekingscode en uw vluchtnummer” en vult onderstaande gegevens in:

  • Boekingscode:
  • Vluchtnummer:

Transfer in Krakau

Van de luchthaven in Krakau naar het hotel (en retour) hebben wij voor u de transfer gereserveerd. De chauffeur staat in de aankomsthal en is te herkennen aan het bordje POLENREIZEN. De chauffeur houdt uw vluchttijden in de gaten, dus bij vertraging of eerdere aankomst zal uw chauffeur op u wachten. In geval van nood, kunt u het bedrijf bereiken op het noodnummer: +31 6 47 76 77 46. U kunt uw transfertijden vinden op de voucher van de TRANSFER in een van de bijlagen.

Uw bagage

Tijdens uw reis naar Krakau kunt u standaard gebruik maken van handbagage. Er bestaat een mogelijkheid om ruimbagage toe te voegen aan uw boeking, dit is mogelijk tegen een meerprijs. U kunt de ruimbagage ook gemakkelijker en snel bijboeken via de website van de luchtvaartmaatschappij. Als u tijdens uw boeking heeft aangegeven dat u gebruik wilt maken van ruimbagage, hebben wij dit voor u geregeld. Het aantal stuks handbagage/ruimbagage die u mag meenemen op uw vlucht, kunt u terug vinden op uw algemene reisbescheiden document, bij de vluchtgegevens.

Handbagage

Het is toegestaan om één stuk handbagage mee te nemen met de volgende maximale afmetingen: 55 x 35 x 25 cm. Het is toegestaan om één extra (klein) stuk handbagage mee te nemen. Deze mag aan de volgende maximale afmetingen voldoen: 40 x 30 x 15 cm. Deze bagage mag gecombineerd een maximaal gewicht van 12 kilo hebben. Voldoet uw bagage niet aan de eisen, loopt u het risico dat u tegen betaling het stuk bagage mee mag nemen. Het bagagestuk wordt dan vervoert in het bagageruim tegen een forse bijbetaling.

Ruimbagage

Het is toegestaan om tegen betaling een stuk ruimbagage mee te nemen. Dit kunt u via ons bijboeken of u kunt dit gemakkelijk bijboeken tijdens het online inchecken. Wilt u een extra stuk ruimbagage bijboeken, dan kunt u dit tot uiterlijk 2 uur voor vertrek van de vlucht online doen. LET OP! Boek ruimbagage vooraf bij, dit voorkomt hogere kosten op de luchthaven.