Chat with us, powered by LiveChat

Met KLM naar Krakau

UW REIS

Voor uw vlucht dient u verplicht in te checken. Hieronder staat beschreven hoe u kunt inchecken.
Voor uw vlucht, uitgevoerd door KLM, kunt u zowel online inchecken als op de luchthaven inchecken.

Als u online wilt inchecken doet u dat als volgt:
1: ga naar de website van KLM. https://www.klm.com
2: Klik op Inchecken
3: Vul uw gegevens in:

BOEKINGSCODE: Dit nummer bestaat uit 6 tekens. Deze kunt u vinden bij KENMERK op uw algemene reisbescheiden document bij de vluchtgegevens.

VLUCHTNUMMER: Uw vluchtnummer staat vermeld bij uw vluchtgegevens op uw algemene reisbescheiden document. LET OP! Door online in te checken bespaard u veel tijd op de luchthaven!

TRANSFER IN KRAKAU

Van de luchthaven in Krakau naar het hotel (en retour) hebben wij voor u de transfer gereserveerd. De chauffeur staat in de aankomsthal en is te herkennen aan het bordje Poland Travel. De chauffeur houdt uw vluchttijden in de gaten, dus bij vertraging of eerdere aankomst zal uw chauffeur op u wachten. In geval van nood, kunt u het bedrijf bereiken op: +31 6 47 76 77 46. Bij geen gehoor, kunt u ons uiteraard bereiken op het opgegeven noodnummer. U kunt uw transfertijden vinden op de voucher van de TRANSFER in een van de bijlagen.

UW BAGAGE

Tijdens uw reis naar Krakau kunt u standaard gebruik maken van handbagage. Er bestaat een mogelijkheid om ruimbagage toe te voegen aan uw boeking, dit is mogelijk tegen een meerprijs van €75,00. U kunt de ruimbagage ook gemakkelijker en snel bijboeken via de website van de luchtvaartmaatschappij. Als u tijdens uw boeking heeft aangegeven dat u gebruik wilt maken van ruimbagage, hebben wij dit voor u geregeld. Het aantal stuks handbagage/ruimbagage die u mag meenemen op uw vlucht, kunt u terug vinden op uw algemene reisbescheiden document, bij de vluchtgegevens.

HANDBAGAGE

Het is toegestaan om één stuk handbagage mee te nemen met de volgende maximale afmetingen: 55 x 35 x 25 cm. Het is toegestaan om één extra (klein) stuk handbagage mee te nemen. Deze mag aan de volgende maximale afmetingen voldoen: 40 x 30 x 15 cm. Deze bagage mag gecombineerd een maximaal gewicht van 12 kilo hebben. Voldoet uw bagage niet aan de eisen, loopt u het risico dat u tegen betaling het stuk bagage mee mag nemen. Het bagagestuk wordt dan vervoert in het bagageruim tegen een forse bijbetaling.

UW RUIMBAGAGE

Het is toegestaan om tegen betaling een stuk ruimbagage mee te nemen. Dit kunt u via ons bijboeken of u kunt dit gemakkelijk bijboeken tijdens het online inchecken.
Het is toegestaan om een ruimbagage stuk van 23 kilo per bijgeboekte koffer mee te nemen. Wilt u toch nog een extra stuk ruimbagage bijboeken, dan kunt u dit tot uiterlijk 2 uur voor vertrek van de vlucht online doen. LET OP! Boek ruimbagage vooraf bij, dit voorkomt hogere kosten op de luchthaven.Waarom PolenReizen.nl?

De Polen-specialist met ruim 10 jaar ervaring
Zekerheid van SGR
Vaste lage prijzen
24/7 bereikbaar

Blijf op de hoogte!


Like ons op Facebook