Chat with us, powered by LiveChat

Met Wizzair naar Krakau

UW REIS MET WIZZAIR

Voor uw vlucht met Wizzair naar Krakau, dient u verplicht in te checken. Hieronder staat beschreven hoe u kunt inchecken.

U kunt online inchecken door een account aan te maken op de website van Wizzair. Klik hier om naar de website van Wizzair te gaan.

Maak een account aan. Als uw account aangemaakt is, kunt u uw boeking opzoeken door naar ‘Vind boekingen’ te gaan. Hier vult u uw KENMERK in (deze vindt u op uw algemene reisbescheiden document bij uw vluchtgegevens) en uw achternaam. Vervolgens kunt u inchecken.

TRANSFER IN KRAKAU.

Van de luchthaven in Krakau naar het hotel (en retour) hebben wij voor u de transfer gereserveerd. De chauffeur staat in de aankomsthal en is te herkennen aan het bordje Poland Travel. De chauffeur houdt uw vluchttijden in de gaten, dus bij vertraging of eerdere aankomst zal uw chauffeur op u wachten.

In geval van nood, kunt u het bedrijf bereiken op 0575 229 255. Bij geen gehoor, kunt u ons uiteraard bereiken op het opgegeven noodnummer. U kunt uw transfertijden vinden op de voucher van de TRANSFER in een van de bijlagen.

UW BAGAGE

Tijdens uw reis naar Krakau kunt u standaard gebruik maken van handbagage. Bij Wizzair is het mogelijk om uw standaard handbagage tegen betaling te upgraden naar een groot stuk handbagage. Ook bestaat er een mogelijkheid om ruimbagage toe te voegen aan uw boeking.

U kunt de upgrade van uw handbagage of ruimbagage gemakkelijk en snel bijboeken via de website van de luchtvaartmaatschappij.  U dient verplicht online in te checken voor uw vlucht van en naar Krakau.
Als u tijdens uw boeking heeft aangegeven dat u gebruik wilt maken van ruimbagage, hebben wij dit voor u geregeld. Het aantal stuks handbagage/ruimbagage dat u mag meenemen, kunt u vinden op uw algemene reisdocument bij uw vluchtgegevens.

UW HANDBAGAGE

Het is toegestaan om een klein stuk handbagage mee te nemen met de volgende afmetingen: 35 x 20 x 20cm. Er is geen maximaal gewicht hieraan verbonden. Het stuk handbagage moet wel onder de stoel voor u geplaatst worden.
Het is mogelijk om tegen betaling een groot stuk handbagage bij te boeken. De kosten bedragen €16 per enkele vlucht. Het bijgeboekte stuk handbagage mag de volgende maximale afmetingen hebben: 56 x 46 x 25 cm. Het maximale gewicht mag 15 kilo zijn.
LET OP!: Het is toegestaan om maximaal 1 stuk handbagage mee te nemen. U mag alleen twee stuks handbagage meenemen indien u priority boarding heeft bijgeboekt.

UW RUIMBAGAGE

Het is toegestaan om tegen betaling een stuk ruimbagage mee te nemen. Dit kunt u via ons bijboeken of u kunt dit gemakkelijk online bijboeken tijdens het inchecken op de website van Wizzair.
Het is toegestaan om een bagagestuk van 23 kilo per bijgeboekte koffer mee te nemen.
Wilt u toch nog een extra stuk ruimbagage bijboeken, dan kunt u dit tot uiterlijk 2 uur voor vertrek van de vlucht doen.

LET OP! Boek ruimbagage vooraf bij, dit voorkomt hogere kosten op de luchthaven.Waarom PolenReizen.nl?

De Polen-specialist met ruim 10 jaar ervaring
Zekerheid van SGR
Vaste lage prijzen
24/7 bereikbaar

Blijf op de hoogte!


Like ons op Facebook