Chat with us, powered by LiveChat

Voor uw vlucht met Wizzair naar Krakau, dient u verplicht in te checken. Doet u dit niet, dan zijn hier kosten aan verbonden op de luchthaven. Hieronder staat beschreven hoe u kunt inchecken.

U kunt uw boeking zelf beheren en eventuele extra’s toevoegen zoals een stoelreservering of (hand)bagage via de applicatie van Wizzair. U kunt deze downloaden op uw smartphone. Voor uw reservering is de beschikbaarheid van online inchecken gebaseerd op uw stoelkeuze:

  • Als u een stoel heeft aangekocht: 30 dagen voor uw vlucht
  • Als u geen stoel heeft aangekocht: 24 uur voor uw uitgaande vlucht

 

Online inchecken om extra kosten te voorkomen: kunt u via deze link: https://wizzair.com/nl-nl/main-page#/

U klikt op “check-in & boekingen” en vul onderstaande gegevens in voor iedere deelnemer met zijn/haar eigen achternaam:

  • Bevestigingscode:
  • Uw achternaam: iedere deelnemer met zijn/haar eigen achternaam


Transfer in Krakau

Van de luchthaven in Krakau naar het hotel (en retour) hebben wij voor u de transfer gereserveerd. De chauffeur staat in de aankomsthal en is te herkennen aan het bordje van POLENREIZEN. De chauffeur houdt uw vluchttijden in de gaten, dus bij vertraging of eerdere aankomst zal uw chauffeur op u wachten.

In geval van nood, kunt u het bedrijf bereiken op 0575 229 255. Bij geen gehoor, kunt u ons uiteraard bereiken op het opgegeven noodnummer. U kunt uw transfertijden vinden op de voucher van de TRANSFER in een van de bijlagen.

Bagage

Tijdens uw reis naar Krakau kunt u standaard gebruik maken van handbagage. Bij Wizzair is het mogelijk om uw standaard handbagage tegen betaling te upgraden naar een groot stuk handbagage. Ook bestaat er een mogelijkheid om ruimbagage toe te voegen aan uw boeking.

U kunt de upgrade van uw handbagage of ruimbagage gemakkelijk en snel bijboeken via de applicatie van de luchtvaartmaatschappij. U dient verplicht online in te checken voor uw vlucht van en naar Krakau.
Als u tijdens uw boeking heeft aangegeven dat u gebruik wilt maken van ruimbagage, hebben wij dit voor u bijgeboekt. Het aantal stuks handbagage/ruimbagage dat u mag meenemen, kunt u vinden op uw algemene reisdocument bij uw vluchtgegevens.

Uw handbagage

Er is standaard alleen handbagage inbegrepen met een afmeting van maximaal 40x30x20 CM en maximaal 10 KG.

Wilt u een trolley meenemen dan kunt u via de applicatie van WizzAir kiezen voor priority boarding tegen betaling vanaf € 25,- per persoon per enkele reis toevoegen. U mag dan een extra stuk handbagage met een afmeting van 55x40x23 CM en maximaal 10 KG meenemen en als een van de eersten aan boord.

Uw ruimbagage

Het is toegestaan om tegen betaling een stuk ruimbagage mee te nemen. Dit kunt u via ons bijboeken of u kunt dit gemakkelijk via de applicatie regelen. Wilt u een stuk ruimbagage bijboeken, dan kunt u dit tot uiterlijk 2 uur voor vertrek van de vlucht doen.
LET OP! Boek ruimbagage vooraf bij, dit voorkomt hogere kosten op de luchthaven.