Chat with us, powered by LiveChat

Voor uw vlucht naar Krakau met Ryanair, dient u verplicht online in te checken. Hieronder staat beschreven hoe u kunt inchecken.

Online inchecken – verplicht

LET OP: Voor uw vlucht met RyanAir dient u verplicht online in te checken en hiervoor maakt u een eigen account aan bij de RyanAir portal op uw computer of download de RyanAir applicatie op uw smartphone.

  • Klanten die stoelen reserveren tegen betaling kunnen tussen 60 dagen en 2 uur voor de geplande vertrektijd van de vlucht inchecken.
  • Klanten die geen stoelen reserveren krijgen gratis toegewezen stoelen. Check-in is dan beschikbaar vanaf 24 uur voor de vlucht.


Stap 1: Klik hier: https://www.ryanair.com/nl/nl/check-in
Stap 2: Vul onderstaande gegevens in:


U maakt een eigen account aan om uw boeking hieraan toe te voegen of u logt in bij uw bestaande account. Kies nu voor ”nu inchecken” en volg de verdere stappen en print de instapkaarten. (Het selecteren van stoelen is optioneel, dit brengt extra kosten met zich mee.)

LET OP! U dient ons e-mailadres te gebruiken! Ons e-mailadres is: info@polenreizen.nl

Transfer in Krakau

Van de luchthaven in Krakau naar het hotel (en retour) hebben wij voor u de transfer gereserveerd. De chauffeur staat in de aankomsthal en is te herkennen aan het bordje POLENREIZEN. De chauffeur houdt uw vluchttijden in de gaten, dus bij vertraging of eerdere aankomst zal uw chauffeur op u wachten. In geval van nood, kunt u het bedrijf bereiken op: 0575-229255. Buiten kantooruren kunt u ons bereiken op het opgegeven noodnummer. U kunt uw transfertijden vinden op de voucher van de TRANSFER in de bijlagen.

Bagage

Tijdens uw reis naar Krakau kunt u standaard gebruik maken van handbagage. Er bestaat een mogelijkheid om ruimbagage toe te voegen aan uw boeking, dit is mogelijk tegen een meerprijs. U kunt de ruimbagage ook gemakkelijker en snel zelf bijboeken via de website van de luchtvaartmaatschappij. Als u tijdens uw boeking heeft aangegeven dat u gebruik wilt maken van ruimbagage, hebben wij dit voor u geregeld. Het aantal stuks handbagage/ruimbagage die u mag meenemen op uw vlucht, kunt u terug vinden op uw algemene reisbescheiden document, bij de vluchtgegevens.

Uw handbagage

Er is standaard alleen handbagage inbegrepen met een afmeting van maximaal 40x20x25cm. Wilt u een trolley meenemen, dan kunt u via de bovenstaande inloggegevens “Priority & 2 stuks handbagage” tegen betaling vanaf € 20,-  per persoon per enkele reis toevoegen. U mag dan een tweede stuk handbagage meenemen aan boord van max. 10KG en afmetingen 55x40x20cm. Deze optie is beperkt beschikbaar. Mocht dit uitverkocht zijn en u wilt een tweede stuk handbagage meenemen, dan kunt u optioneel een koffer van maximaal 10KG bijboeken vanaf € 25,-. Deze 10KG koffer dient u af te geven bij de bagagebalie en wordt vervoerd in het ruim.

Uw ruimbagage

Het is toegestaan om tegen betaling een stuk ruimbagage mee te nemen. Dit kunt u via ons bijboeken of u kunt dit gemakkelijk bijboeken tijdens het online inchecken. Wilt u ruimbagage bijboeken, dan kunt u dit tot uiterlijk 2 uur voor vertrek van de vlucht doen. LET OP! Boek ruimbagage vooraf bij, dit voorkomt hogere kosten op de luchthaven.