Chat with us, powered by LiveChat

Met Ryanair naar Krakau

UW REIS

Voor uw vlucht naar Krakau, dient u verplicht online in te checken. Hieronder staat beschreven hoe u kunt inchecken.

RYANAIR

Voor uw vlucht, uitgevoerd door Ryanair, dient u verplicht online in te checken. Dit is mogelijk tussen 7 dagen en 2 uur voor de geplande vertrektijd van elke vlucht.

Stap 1: ga naar de website van Ryanair. https://www.ryanair.com/nl/nl/check-in
Stap 2: Vul uw gegevens in:
KENMERK: Dit nummer bestaat uit 6 tekens. Deze kunt u vinden op uw algemene reisbescheiden document bij de vluchtgegevens.
E-MAILADRES: LET OP U dient ons e-mailadres te gebruiken! Ons e-mailadres is: info@polenreizen.nl

LET OP! Check online in, dit voorkomt hogere kosten op de luchthaven.

TRANSFER IN KRAKAU

Van de luchthaven in Krakau naar het hotel (en retour) hebben wij voor u de transfer gereserveerd. De chauffeur staat in de aankomsthal en is te herkennen aan het bordje Poland Travel. De chauffeur houdt uw vluchttijden in de gaten, dus bij vertraging of eerdere aankomst zal uw chauffeur op u wachten. In geval van nood, kunt u het bedrijf bereiken op: 0575-229255. Buiten kantooruren kunt u ons bereiken op het opgegeven noodnummer. U kunt uw transfertijden vinden op de voucher van de TRANSFER in de bijlagen.

BAGAGE

Tijdens uw reis naar Krakau kunt u standaard gebruik maken van handbagage. Er bestaat een mogelijkheid om ruimbagage toe te voegen aan uw boeking, dit is mogelijk tegen een meerprijs van €75.00. U kunt de ruimbagage ook gemakkelijker en snel zelf bijboeken via de website van de luchtvaartmaatschappij. Als u tijdens uw boeking heeft aangegeven dat u gebruik wilt maken van ruimbagage, hebben wij dit voor u geregeld. Het aantal stuks handbagage/ruimbagage die u mag meenemen op uw vlucht, kunt u terug vinden op uw algemene reisbescheiden document, bij de vluchtgegevens.

UW HANDBAGAGE

Er is standaard alleen handbagage inbegrepen, met een maximale afmeting van 35x20x20CM. Uw rolkoffer kan tegen betaling worden vervoerd in het ruim. Het is toegestaan om een kleine tas met een maximale afmeting van 35x20x20 CM. in de cabine mee te nemen. Als u hier niet aan voldoet dient u €50,- te betalen bij de gate. Tegen betaling kunt u in combinatie met stoelreservering voor priority boarding kiezen. De eerste 90 passagiers kunnen ook de rolkoffer meenemen in de cabine.

UW RUIMBAGAGE

Het is toegestaan om tegen betaling een stuk ruimbagage mee te nemen. Dit kunt u via ons bijboeken of u kunt dit gemakkelijk bijboeken tijdens het online inchecken. Het is toegestaan om een ruimbagage stuk van max 20 kilo per bijgeboekte koffer mee te nemen. Wilt u toch nog een extra stuk ruimbagage bijboeken, dan kunt u dit tot uiterlijk 2 uur voor vertrek van de vlucht doen. LET OP! Boek ruimbagage vooraf bij, dit voorkomt hogere kosten op de luchthaven.Waarom PolenReizen.nl?

De Polen-specialist met ruim 10 jaar ervaring
Zekerheid van SGR
Vaste lage prijzen
24/7 bereikbaar

Blijf op de hoogte!


Like ons op Facebook