Chat with us, powered by LiveChat

Autoreizen

Autoreizen door Polen

Polen is misschien niet het eerste land waar u aan denkt als vakantiebestemming. Toch heeft Polen heel veel te bieden voor jong en oud. De vele oude stadjes, de 23 nationale parken en de overweldigende geschiedenis bezorgen u een onvergetelijke autoreis door Noord- of Zuid Polen!

Wilt u graag de prachtige kust van Noord-Polen ontdekken, of gaat u toch liever de hoogte in het Zuid-Poolse Tatra Gebergte? De beide autoreizen van Polenreizen zijn een mix van cultuur en natuur. U zal langs alle mooie plekken en bezienswaardigheden komen die Polen te bieden heeft. Kies de reis die bij u past en maak een keuze tussen een autoreis door het Noorden of het Zuiden van Polen. Wilt u liever een rondreis door Noord- én Zuid Polen doen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk!

Toch liever minder steden bezoeken of zelfs één? Alles kan! Diverse autoreizen zijn voor u samengesteld vanuit ons. Op maat gemaakte reizen aan de hand van uw persoonlijke wensen kunnen ook worden verzorgd.

Bij Polenreizen garanderen wij, dat als het reisadvies voor Polen binnen twee weken voor uw vertrek wegens COVID-19 op code oranje of rood staat, u met zekerheid uw geld terugkrijgt. Dit geldt ook als u betaald heeft met een voucher die u nog in uw bezit had van een eerder opgeschorte reis. Dit geldt voor alle nieuwe boekingen, geboekt vanaf 01 januari 2021, met vertrekdatum tussen 01 februari 2021 en 31 december 2021. Meer informatie? Klik hier.

Bekijk snel ons aanbod, vragen? Bel gerust naar +31 (0)575-229255 of e-mail info@polenreizen.nl
Tot snel!Waarom PolenReizen.nl?

De Polen-specialist met ruim 10 jaar ervaring
Zekerheid van SGR
Vaste lage prijzen
24/7 bereikbaar

Blijf op de hoogte!


Like ons op Facebook