Chat with us, powered by LiveChat

Polen is misschien niet het eerste land waar u aan denkt als vakantiebestemming. Toch heeft Polen heel veel te bieden voor jong en oud. De vele oude stadjes, de 23 nationale parken en de overweldigende geschiedenis bezorgen u een onvergetelijke autoreis door Noord- of Zuid Polen! Bekijk onze AUTOREIZEN BROCHURE

Wilt u graag de prachtige kust van Noord-Polen ontdekken, of gaat u toch liever de hoogte in het Zuid-Poolse Tatra Gebergte? De beide autoreizen van Polenreizen zijn een mix van cultuur en natuur. U zal langs alle mooie plekken en bezienswaardigheden komen die Polen te bieden heeft. Kies de reis die bij u past en maak een keuze tussen een autoreis door het Noorden of het Zuiden van Polen. Wilt u liever een rondreis door Noord- én Zuid Polen doen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk!

Toch liever minder steden bezoeken of zelfs één? Alles kan! Diverse autoreizen zijn voor u samengesteld vanuit ons. Op maat gemaakte reizen aan de hand van uw persoonlijke wensen kunnen ook worden verzorgd.

 

Bekijk snel ons aanbod, vragen? Bel gerust naar +31 (0)575-229255 of e-mail info@polenreizen.nl

Tot snel!