Vrijgezellenfeest Krakau

Een vrijgezellenfeest Krakau? Bij Polenreizen kan dat! Wilt u met uw vrienden of vriendinnen een paar dagen er tussen uit en samen een mooie Poolse stad ontdekken? Denk hierbij aan de Poolse hoofdstad Warschau. Ook heeft u keuze uit de vroegere handelsstad Gdansk of Zakopane en Wroclaw. Onze reisspecialisten hebben voor u de een van de grootste stad van Polen geselecteerd: Krakau! Wij delen graag een paar feiten over deze historische Poolse stad met u, zodat u uw perfecte vrijgezellenfeest Krakau kunt organiseren.

Cultuur
Tijdens uw vrijgezellenfeest Krakau, zijn er een aantal historische bezienswaardigheden die u zeker niet mag overslaan. Krakau mag zich een van de belangrijkste en mooiste steden van Midden-Europa noemen en dit is zeker terug te zien in de prachtige architectuur in de stad. Een van de bekendste bouwwerken die u niet over het hoofd kan zien tijdens uw vrijgezellenfeest Krakau, is het bekende Wawelkathedraal. Dit kasteel vertelt onder anderen het verhaal over de vele koningen die hier hun rustplaats hebben gevonden. Over de Tweede Wereldoorlog is hier ook genoeg terug te vinden. Denk hierbij aan het museum over volkenkunde en Joodse geschiedenis. Ook kunt u het toenmalige concentratiekamp Auschwitz-Birkenau bezoeken. Met Polenreizen zijn veel excursies in Krakau te boeken die uw vrijgezellenfeest Krakau nóg completer maken!

Zorgeloos
Uw vrijgezellenfeest Krakau wordt compleet verzorgd en georganiseerd door onze reisspecialisten. Zij kiezen een perfect hotel in het centrum van Krakau voor u uit. Verder heeft u zelf de keuze uit een drie, vier óf een 5-sterren hotel in het centrum van Krakau. Hierdoor zit u dicht bij de mooiste bezienswaardigheden, terrassen, winkels en restaurants in Krakau. Omdat uw reis all-inclusive is, betekent dit dat u profiteert van een retourvlucht, transfer van de luchthaven naar uw hotel én elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet. Zo kunt u uw vrijgezellenfeest Krakau goed beginnen!

Activiteiten

Bike Tour
Reis met ons mee naar dé bezienswaardigheden van Krakau en bezoek  plekken waar de meeste toeristen alleen maar over lezen. De tour zal begeleidt worden door een Engelstalige gids. Deze tour is zeker de moeite waard voor mensen die een overzicht willen krijgen van de gehele stad Krakau. Met de fiets leer je de stad pas echt kennen en kom je op plaatsen waar je te voet nooit zou komen, hierdoor beleef en voel je het echte leven van de stad! De gids zal u de meest indrukwekkende verhalen vertellen en zal al uw vragen beantwoorden.

– De prachtige oude binnenstad van Krakau en de Grote Markt
– De Draak van het kasteel van Wawel
– De oude stadsmuren en de hoofdingang van Krakau
– De joodse begraafplaats en de oude joodse wijk van Krakau, Kazimierz
– Een rit langs de rivier de Vistula
– De joodse getto uit de Tweede Wereldoorlog en de getto muur
– Oskar Schindler’ fabriek en locaties uit de film Schindler’s List
– Een fantastisch, panoramisch uitzicht over de stad vanaf een heuvelfort
River Rafting
River rafting vindt plaats in een van de oudste internationale parken van de wereld. De omgeving is echt prachtig en als je gelukt hebt dan kan speciale vogel soorten zien. Het river raften duurt ongeveer 3 uur maar ligt aan het water niveau de tijd kan daardoor afwijken.
Wodka tasting tour
Een erg leuke vrijgezellenactiviteit om te doen is: een wodka proeverij. Tijdens deze proeverij zullen er 5 verschillende soorten wodka geschonken worden en daarbij wordt ook traditionele Poolse hapjes geserveerd. U kunt hierbij denken aan augurken en verschillende soorten worst. Deze hapjes passen bij de verschillende soorten wodka. Tijdens de proeverij wordt er meer verteld over de geschiedenis van wodka. Voor een vrijgenzellenfeest Krakau is deze vrijgezellenactiviteit zeker een aanrader.
Paintball
Een spannende activiteit is paintball en hierbij wordt tussen 2 groepen gestreden. Je moet ervoor zorgen dat je natuurlijk niet geraakt wordt maar wel zelf zoveel mogelijk mensen proberen te raken. Je doet dit doormiddel van verf balletjes te schieten. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende decoreren en het is aan te raden voor zowel mannen als vrouwen. De bus haalt je bij je hotel op en zal daarna direct doorrijden naar plaats waar het paintball plaatsvindt. De vrijgezellenactiviteit zal 1 uur duren en daarna ga je terug naar je hotel.

Wilt u meer leren over de fraaie stad Krakau? Lees dan hier meer over deze prachtige stad. Of boek nu een  vrijgezellenfeest Krakau met Polenreizen! Onze reisspecialisten staan van 9 tot 5 voor u klaar.

 


Terug naar vorige paginaWaarom PolenReizen.nl?

De Polen-specialist met ruim 10 jaar ervaring
Zekerheid van SGR
Vaste lage prijzen
24/7 bereikbaar