Chat with us, powered by LiveChat

In het centrum van Wroclaw kunt u erg goed winkelen. Hier vindt u veel al de kleine Poolse boetiekjes en souvenirwinkeltjes. De echte shopliefhebbers kunnen zich uren vermaken in de vele winkelcentra’s van de stad. Winkelen in Wroclaw is zeker de moeite waard.

Galeria Dominikanska

De Galeria Dominikanska is het bekendste winkelcentrum van Wroclaw. Op slechts vijf minuten lopen van de Rynek vindt u dit grote winkelcentrum. In dit winkelcentrum vindt u veel Westerse merken, maar ook Poolse merken. De vele liften, roltrapen en winkels geven u het gevoel dat u in een shopwahalla belandt bent.

Renoma

Renoma wordt ook wel gezien als het beste winkelcentrum van de stad. Het in 1930 geopende winkelcentrum bevat 120 winkels, restaurants en cafés. U vindt het hier allemaal, van Armani to Zara. Het winkelcentrum is goed te bereiken te voet of met het openbaar vervoer. Wanneer u met de auto komt, zult u zien dat er ook voldoende parkeerplek is. Bovenop het winkelcentrum kunt u genieten van een geweldig uitzicht over de historische binnenstad van Wroclaw.

Arkady Wroclawskie

Precies tussen de Grote Markt en het station van Wroclaw vindt u één van de beste winkelcentra van de stad. Hier vindt u merken als Benetton, H&M en Puma. Ook beschikt dit winkelcentrum over een chique supermarkt (Alma) en een megabioscoop (Multikino). Een leuke bezienswaardigheid in dit winkelcentrum is het grote aquarium waarin veel vissen en haaien zwemmen. Zeker een bezoekje waard!

Bekijk hier ons aanbod van stedentrips naar Wroclaw!

Reacties

reacties