Chat with us, powered by LiveChat

Wist u dat Krakau het grootste marktplein in Europa heeft? Krakau is echt een terrassenstad: talloze terrasjes op het grote plein maar ook wat verborgen terrassen waar voornamelijk locals in de zomer lekker buiten zitten. Als u bijvoorbeeld in hotel Maksymilian verblijft, dan kunt van een gezellig terras op de binnenplaats genieten van een fris glas wijn of een echt Pools biertje.

Zielona Kuchnia restaurant

Wilt u lekker buiten eten, dan is er nog een restaurant met een gezellige terras vlakbij hotel Maksymilian: Zielona Kuchnia, wat ‘de groene keuken’ betekend. Bij dit restaurant ervaart u een fine dining concept voor goede prijzen waarbij u de pure smaken van Polen beleeft. Een hoofdgerecht is maar tussen de 8 en 13 euro! Dit restaurant heeft een kleine menukaart, maar er is wel genoeg keuze voor een perfect diner. Adres: Ambrożego Grabowskiego 8, 30-126 Kraków.

Klimaty Południa Restaurant & Wine bar

Klimaty is echt een verborgen pareltje, u ziet het restaurant ook niet vanaf de straat. Maar als u eenmaal in de tuin bent dan voelt u zich gelijk heel erg welkom. Op dit terras drinkt u heerlijke en veel diverse wijnen voor een schappelijk prijs. Het aanbod van de menukaart is uitgebreid met diverse keukens. Adres: Świętej Gertrudy 5, 31-046 Kraków.

Black Gallery bar

Black Gallery is een barretje waar toeristen niet snel komen, u moet het net weten. Deze bar heeft een ommuurde tuin. Het is echt een bierbar, maar wel met een romantisch sfeertje. In deze lokale bar vinden regelmatig muzikale intermezzo’s plaats. Wilt u een sfeervolle avond met muziek en een heerlijk biertje (wijnt kan natuurlijk ook) dan moet u hier zijn! Adres: Mikołajska 24, 31-027 Kraków.

Reacties

reacties