Chat with us, powered by LiveChat

Schoolreizen

Polenreizen biedt op maat gemaakte schoolreizen naar Polen.

Polen is een land met een rijke historie en al haar prachtige steden, zoals Krakau, de oude hoofdstad van Polen tot 1608, de stad Warschau met zowel haar authentieke en middeleeuwse prachten, de levendige universiteitsstad Wroclaw, de voormalige Hanzestad Gdansk aan de Poolse kust en het prachtige Zakopane met in de winter een winterwonder paradijs en in de zomer een heerlijk recreatiegebied!
Een perfecte uitvalbasis voor een schoolreis!
Polen heeft naast een prachtige natuur met heuvelachtige landschappen ook zeker veel architectuur en cultuur. Maar liefst 14 bezienswaardigheden in Polen staan op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Deze Enkele hiervan zijn:
– De historische binnenstad van Krakau
– De heropgebouwde oude kern van Warschau
– Malbork, het grootste middeleeuwse kasteel van Europa
– De middeleeuwse stad Torun
– De zoutmijn van Wieliczka

Schoolreizen naar Polen die bij ons worden aangevraagd worden altijd goed in behandeling genomen. Hier bij Polenreizen kijken we naar alle wensen die de scholen hebben om een zo goed en leuk mogelijke reis te maken die ook nog eens heel leerzaam is voor de scholieren.
Ook voor schoolreizen kunnen wij een van de vele excursies boeken die Polen te bieden heeft. De excursies in Krakau zijn ontzettend populair onder de toeristen.
Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Wieliczka Zoutmijnen. 165 meter onder de grond bevindt zich een wereld van zout waar u een route van 3 kilometer kunt volgen.

Wat maakt een geschiedenisles tijdens onze schoolreizen nu leuker dan daadwerkelijk in een historische stad rond te lopen! Met de stadswandeling door Krakau zult u onder begeleiding van een ervaren gids alle bijzondere bezienswaardigheden aflopen zoals de Wawelheuvel en de grote markt.
Iedereen is wel bekend met de gruwelijkheden die zich tijdens de Tweede Wereldoorlog hebben afgespeeld in Auschwitz. Tijdens deze bijzondere excursie zult u bezoek brengen aan zowel het administratieve kamp (Auschwitz) als het vernietigingskamp (Auschwitz-Birkenau) met daarbij alle verhalen afgaan.

Dit zijn enkele voorbeelden van excursies die wij aanbieden in onze schoolreizen naar dit prachtige land. Een schoolreis naar Krakau is naast educatief ook erg interessant vanwege de diverse excursiemogelijkheden.

Uw gegevens

Bedrijfsnaam
Titel
Voorletters
Achternaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoon
Mobiel
E-mail


Reisgegevens

Bestemming(en)
Gewenste periode van:
Gewenste periode t/m
Aantal personen
Leeftijd tussen en
Budget
 
Gewenst vervoer TouringcarVliegtuigEigen vervoer
 
Accommodatie 3-sterrenhotel4-sterrenhotel5-sterrenhotelHostel
 
Voorkeur EenvoudigGoedkoopLuxeMaakt niet uit
 
Excursies Auschwitz BirkenauStadswandeling Oude StadSchindlers List TourWieliczka Zoutmijnen
 
Opmerkingen/suggesties
captcha


Terug naar vorige paginaWaarom PolenReizen.nl?

De Polen-specialist met ruim 10 jaar ervaring
Zekerheid van SGR
Vaste lage prijzen
24/7 bereikbaar