Chat with us, powered by LiveChat

Laat u inspireren voor uw volgende vakantie naar Polen met onze 6 verschillende themareizen. Nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Scroll gauw naar beneden en wie weet staat uw toekomstige themareis binnenkort bij ons geboekt!

Huisdiervriendelijk

Op vakantie wilt u natuurlijk uw loyale viervoeter meenemen op reis. Polen is een geschikt land om uw huisdier mee te nemen! Het land heeft prachtige natuurparken en looppaden waar uw huisdier lekker kunt rondrennen en is er een groot aanbod aan hotels waar huisdieren zijn toegestaan.

Er gelden wel een aantal regels waar u aan moet voldoen als u uw huisdier mee wilt nemen naar Polen. U moet namelijk in het bezit zijn van een Europees dierenpaspoort omdat een identificatie van uw huisdier verplicht is als u gaat reizen. Dit kan d.m.v. een nummer op de microchip. Deze wordt door uw dierenarts vastgelegd in het dierenpaspoort.
Uw huisdier kan rabiës (hondsdolheid) krijgen op bestemming. Dit is een virusziekte die levensgevaarlijk is voor alle warmbloedige dieren. Bescherm uw dier en neem op tijd de maatregelen voor het inenten.

Als u uw huisdier gezellig mee wilt nemen in de auto gelden er ook een aantal regels. Een hond mag niet voorin zitten en vanzelfsprekend worden vervoerd met extra veiligheidsmaatregelen zoals een gordel, bench of een hondenrek.

Culinaire reizenpierogi

Pierogi en Poolse vodka: het leren kennen van de lokale keuken is een van de leukste onderdelen van uw reis naar Polen. Naast het proeven van de lekkerste gerechten is het ook hartstikke leuk om ze zelf leren te maken. Wij bieden namelijk tijdens uw bezoek aan Krakau een kookworkshop Pierogi & poolse vodka proeverij aan. Na de proeverij mag u natuurlijk uw eigen gemaakte Pierogi opeten onder genot van meerdere glaasjes Vodka. De ‘vodka specialist’ vertelt u een aantal vodka geheimen en mag u 7 verschillende soorten vodka proeven!

Speciale gelegenheden

Het maken van maatwerkreizen zijn wel een van de specialiteiten van Polenreizen. De maatwerkreizen zijn helemaal afgesteld op uw wensen en behoeften. Heeft u iets te vieren? Bijvoorbeeld een verjaardag, huwelijksjubileum of een ander feestelijke gelegenheid dan bent u bij ons op het juiste adres!

Lokaal duurzaam

Duurzaam reizen betekent voor ons reizen met een positieve impact. Wij geloven dat reizen de mens en de wereld mooier kan maken als het op een verantwoorde manier gebeurt.

  • Maak kennis met lokale producten
  • Verblijf in een accommodatie met een groen label
  • Ga respectvol om met gebruiken en cultuur van de bestemming
  • Ga respectvol om met natuur op de bestemming
  • Laat niets anders achter dan je eigen voetstappenTravelife sustainability in tourism

Een van onze excursies is een bezoek aan het historisch Staatsmuseum Auschwitz Birkenau. Een ontzettend bijzondere tour waar het historisch bewustzijn over Auschwitz en een kritische blik op de geschiedenis plaats vindt.

Lokale ondernemers KrakauDe code of conduct voor het bezoek aan Auschwitz wordt voor dat de reis begint met de reiziger gecommuniceerd. Bij zo een belangrijk object, waarbij historische omstandigheden van slachtoffers en hun individuele verhalen tentoongesteld is op een visuele manier, is de empathie van een gids erg belangrijk. Wij hechten veel waarde hieraan en verzorgen een uitstekende informatieve Nederlandstalige service.

Daarnaast draagt Polenreizen haar steentje bij aan lokale ondernemingen. Dit wil zeggen; lokale hotels, restaurants, transfer- en tourbedrijven. Dit resulteert in het multipliereffect.

 

Verantwoord met natuur

“Verantwoord omgaan met de natuur” staat bij ons ook hoog in het vaandel en wij doen er ook alles aan om de wereld een beetje mooier te maken. Dit doen wij door rechtstreekse vluchten aan te bieden naar uw bestemming. Zo wordt de CO2- uitstoot verminderd. Gooi plastic flessen in de prullenbak of gebruik helemaal geen plastic flessen maar hervulbare waterflessen. Gebruik linnen tassen in plaats van plastic tassen. Hiermee wordt voorkomen dat het plastic niet in de oceanen terecht komt en de omgeving van de lokale bewoners vervuild.

 

Samen op reis

Het is natuurlijk hartstikke gezellig om met uw familie, vrienden, zakelijke partners en medestudenten/klasgenoten naar Polen te gaan. Dit kan allemaal bij ons! Wij bieden namelijk groepsreizen, excursiereizen, autoreizen, stedentrips, schoolreizen en zakelijke reizen aan naar Polen. Dus voldoende keuze om samen naar Polen te gaan.Reizen met kinderen

Heeft u vragen over een van de bovenstaande reizen of combineert u het thema liever met een andere bestemming? Dat kan! Contacteer ons gerust via onderstaand contact formulier.

Liever uitgebreid contact opnemen? U kunt hier klikken om naar ons vakantie-wensen formulier te gaan. Hier kunt u allerlei voorkeuren aangeven. U ontvangt van ons o.b.v. uw voorkeuren een vrijblijvend reisvoorstel!

Reacties

reacties