Chat with us, powered by LiveChat

Met Transavia naar Krakau

UW REIS MET TRANSAVIA:

Voor uw vlucht met Transvia naar Krakau, kunt u online inchecken; dit is niet verplicht. U kunt online inchecken vanaf 30 uur tot 4 uur voor vertrek.
Op de luchthaven kunt u vanaf 3 uur tot 40 minuten voor vertrek inchecken.

Online inchecken doet u als volgt:

U gaat naar de volgende website: http://www.transavia.com/nl-NL/home/.

U klikt vervolgens op “Online Inchecken.” en vult de volgende gegevens in:
Boekingsnummer: deze vindt u op uw reisbescheiden.
Achternaam: dit is de achternaam van de hoofdboeker, mits anders vermeld.
Vertrekdatum: de datum waarop u vliegt naar Krakau.

TRANSFER IN KRAKAU:

De transfer is voor u geregeld. Van de luchthaven naar uw hotel in Krakau (en retour). De chauffeur staat in de aankomsthal te wachten en is te herkennen aan het bordje Poland Travel. De chauffeur houdt uw vluchttijden in de gaten, dus bij vertraging of eerdere aankomst zal de chauffeur daar van op de hoogte zijn.

In geval van nood, kunt u ons bereiken op 0575 229 255. Bij geen gehoor kunt u ons uiteraard bereiken op het opgegeven noodnummer. U kunt u transfertijden op de voucher van de TRANSFER in de bijlagen.

UW BAGAGE.

Tijdens uw reis naar Krakau is er standaard handbagage inbegrepen.
Gegarandeerd in de cabine: 
Handbagage met een afmeting van maximaal 45x40x25 cm en maximaal 10 kg. Dit formaat handbagage krijgt een groen label. Plaats deze onder de stoel voor u.

Niet gegarandeerd in de cabine:
Handbagage met een afmeting van maximaal 55x40x25 cm en maximaal 10kg. Dit stuk handbagage krijgt een rood label. Plaats deze in de bagagevakken boven uw hoofd. Op drukke vluchten kan het voorkomen dat de bagagevakken vol zijn. Uw trolley wordt dan gratis in het ruim vervoerd.

Let op! Op de luchthaven controleert Transavia het aantal stuks, het gewicht en de grootte van uw handbagage bij check-in, of bij de gate. Voldoet uw handbagage niet aan de richtlijnen? Dan wordt uw handbagage tegen betaling in het ruim vervoerd. Bij de gate is dit een tarief van €40 per stuk.

RUIMBAGAGE:

Het is toegestaan om tegen betaling een stuk ruimbagage a 20 kg mee te nemen. Dit kunt u via ons bijboeken of u kunt dit gemakkelijk online bijboeken tijdens het inchecken op de website van Transavia. Als u tijdens uw boeking heeft aangegeven dat u gebruik wilt maken van ruimbagage, hebben wij dit voor u geregeld. Het aantal stuks/ruimbagage dat u mag meenemen, kunt u vinden op uw reisbescheiden.

Let op! Boek ruimbagage vooraf bij, dit voorkomt hogere kosten op de luchthaven.Waarom PolenReizen.nl?

De Polen-specialist met ruim 10 jaar ervaring
Zekerheid van SGR
Vaste lage prijzen
24/7 bereikbaar

Blijf op de hoogte!


Like ons op Facebook