Chat with us, powered by LiveChat

De voormalig Joodse wijk Kazimierz is in de avond “the place to be” in Krakau. Met haar authentieke restaurantjes, gezellige barretjes en sfeervolle straatjes is dit de beste plek om kennis te maken met de vele legendes en spannende verhalen van de voormalige Joodse Wijk, uiteraard gepaard met de traditionele Poolse drank, Wodka.

Tijdens deze tour neemt onze enthousiaste Nederlandse gids u mee naar het sfeervolle Kazimierz, waar het bijna een overdaad van gezelligheid is. Al wandelend door deze historische straatjes komt u te weten over spannende legendes die zich in deze wijk hebben afgespeeld. Om echt een stukje polen te proeven bezoeken we uiteraard ook een aantal van de leukste barretjes die Kazimierz te bieden heeft om even lekker op te warmen met een heerlijk Poolse wodka.

In Nederland kennen we deze drank als een hele sterke doorzichtige drank, die niet bij het grote publiek geliefd is. Niets is minder waar als het gaat over de Wodka’s die je in Krakau tijdens deze tour gaat proeven. Deze ontzettend lekkere drank is er in allerlei soorten en smaken zoals een heerlijke citroen wodka, een kersen wodka of een hazelnoot wodka. Samen met een enthousiaste Nederlandse gids gaat u de verhalen, legendes en wodka ontdekken die deze levendige wijk te bieden heeft.

Hoogtepunten: 

  • 3 Heerlijke Poolse Wodka’s
  • Spannende en boeiende legendes
  • Een bezoek aan het gezellige Plac Nowy
  • De indrukwekkende Oude Joodse Begraafplaats
  • Eeuwen oude Synagogen
  • Wodkaquiz + prijs!


Duur: 2,5 uur, dagelijks beschikbaar vanaf 16:00
Prijs: € 50,- p.p.
Inclusief: 4 heerlijke Poolse Wodka’s, wodkaquiz en prijs voor winnaar + Nederlandstalige gids

Reacties

reacties