Vluchten Warschau

Vluchten Warschau

U kunt ervoor kiezen om met de auto of de trein naar Warschau te reizen, maar dit kost u ongeveer 15 uur reistijd. Natuurlijk is het tegenwoordig veel makkelijker en vaak zelfs goedkoper om binnen Europa met het vliegtuig te reizen. Een vlucht Warschau bespaart u een hoop tijd.

Vanaf Eindhoven gaan er wekelijks drie vluchten Warschau en ook vanaf Schiphol gaan er per week een aantal vluchten Warschau met verschillende luchtvaartmaatschappijen. De belangrijkste internationale luchthaven van Polen is Warschau Frédéric Chopin (Warschau Airport). Deze luchthaven ligt in Włochy, een stadsdeel van Warschau. Dit is zo’n 8 kilometer ten zuidwesten van het centrum van Warschau vandaan. De vliegtijd naar Warschau Frédéric Chopin is ongeveer een uur en 55 minuten vanaf Eindhoven en twee uur en vijf minuten vanaf Amsterdam Schiphol. De luchthaven van Warschau wordt ook door de Poolse luchtmacht gebruikt. Dagelijks vertrekken en landen er gemiddeld honderd vluchten op Warschau Frédéric Chopin en jaarlijks wordt er door miljoenen mensen gebruik gemaakt van deze luchthaven. Sinds 2011 is er ook een treinverbinding die van de luchthaven naar het centrum gaat. Zo kan men op een makkelijke manier heen en weer reizen. Op deze manier bent u snel in de stad en kunt u gelijk door naar uw hotel.

De tweede luchthaven van Warschau is Modlin Airport. De afstand tussen dit vliegveld en het centrum van Warschau is 40 kilometer. Alleen luchtvaartmaatschappij Ryanair maakt gebruik van deze luchthaven.

Als u een stedentrip Warschau gaat doen, is de makkelijkste en snelste manier om voor het vliegtuig te kiezen. Binnen een aantal uur bent u al op de plaats van bestemming. Zeker omdat de luchthavens op redelijke afstand van het centrum liggen, bent u niet veel tijd kwijt aan de reis naar Warschau.  En bovendien is vliegen tegenwoordig voor veel mensen een comfortabele en veilige manier om te reizen.

 


Terug naar vorige paginaWaarom PolenReizen.nl?

De Polen-specialist met ruim 10 jaar ervaring
Zekerheid van SGR
Vaste lage prijzen
24/7 bereikbaar