Stedentrip Krakau

Ga mee op studiereis naar Krakau!

Polenreizen.nl organiseert in Maart weer een bijzondere studiereis waarin Polen en de stad Krakau centraal zal staan. Het thema dat aan deze reis gekoppeld wordt is Cultureel Krakau. Dit is jouw kans om daar, in een buitenlandse omgeving, op een leuke en praktische manier, samen met andere reisadviseurs meer over te weten te komen!

In vier dagen tijd proberen we een zo’n breed mogelijk beeld te laten zien van alles wat een studiereis naar Krakau te bieden heeft. Je krijgt o.a. een stadstour, bezoekt de indrukwekkende zoutmijnen en ook een bezoek aan Auschwitz maakt onderdeel uit van het programma.

Jij kan, samen met nog 12 reisadviseurs, met Polenreizen.nl op stedentrip naar Krakau. Het doel van de studiereis is om een beeld te schetsen van alle mogelijkheden welke Krakau te bieden heeft.

Daarbij wordt gefocust op het vergroten van de algemene kennis van Krakau. Bovendien kunnen de deelnemers aan de studiereis fungeren als kennisbron voor de overige medewerkers op het reisbureau. Naast het deelnemen aan de studiereis is het van belang dat jij als deelnemer in Nederland bekendheid geeft aan jouw deelname aan de reis.

Aanmelding
Ga mee en leer tijdens een gezellige reis met collega’s wat Krakau allemaal te bieden heeft.

Op 1 November 2015 zal de loting plaatsvinden.

Wanneer en wat (onder voorbehoud):
• Van 19 maart t/m 22 maart 2016

Voor wie? 
• Reisadviseurs werkend voor een SGR en ANVR erkend reisbureau

Wat is inbegrepen?
Retourvlucht Eindhoven – Krakow
3 overnachtingen in een 3-sterrenhotel in het centrum van Krakow,
Ontbijt, Lunch & Diner
Vervoer, excursies en Nederlandstalige reisleiding

Wat wordt van je verwacht?
• Actieve deelname tijdens reisprogramma
• Na afloop van de reis zet de deelnemer zich in om de tijdens de reis opgedane ervaringen aan een breder publiek bekend te maken

 

Inschrijving gesloten


Terug naar vorige paginaWaarom PolenReizen.nl?

De Polen-specialist met ruim 10 jaar ervaring
Zekerheid van SGR
Vaste lage prijzen
24/7 bereikbaar