Chat with us, powered by LiveChat

Stage bij Polenreizen

Stage “Strategische implementatie softwareplatform” (ICT)

Ben je creatief, vindingrijk en hou je van uitdaging? Dan biedt Polenreizen.nl jou een leerzame stageplek binnen een informele en professionele reisorganisatie. Je gaat de processen van ons bedrijf analyseren en vervolgens automatiseren, door het bundelen en koppelen van diverse databronnen afkomstig van het online en offline reserveringssysteem.

Stage omschrijving:

Tijdens deze stage zal je je voornamelijk bezighouden met het deels ontwikkelen en testen van een softwareplatform. Je gaat vooral proberen de verbinding te leggen tussen de guest journey en onze bedrijfsprocessen. Het doel hiervan is maximale effectiviteit en tegelijkertijd gastvrij onze klanten helpen bij het uitkiezen en boeken van ons mooie reisproduct.
Polenreizen.nl is een kleine niche touroperator en hierom ben je bij ons geen ‘nummertje’, maar een volwaardig medewerker. Je kunt tijdens je stage alle facetten van de touroperating leren: van reizen ontwikkelen, inkopen en boekbaar maken tot aan sociale media campagnes bedenken (en uitvoeren)!

Bedrijfsprofiel:

Polenreizen.nl is een jonge, kleine en informele organisatie, gevestigd in Gorssel (vanuit Deventer makkelijk te bereiken per buslijn 81), welke zich bezig houdt met het ontwikkelen van verschillende reisconcepten via online media. Polenreizen.nl heeft een sterk marktaandeel op het gebied van (culturele) stedentrips naar Polen.

Functie-eisen:

Je bent 2e of 3e jaars of een afstudeerder HBO ICT, ACT of een technische bedrijfskunde opleiding. Je bent gedreven, leergierig en creatief. Je werkt secuur, bent flexibel en je hebt interesse in reizen en wil graag meedenken over de ontwikkeling van het bedrijf.

Praktische informatie:

– We zoeken iemand die per februari/maart 2019 kan starten.
– Werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur (thuis ontwerpen is geen probleem)

Afstuderen:

Binnen Polenreizen.nl ben je verzekerd van een relevante en actuele onderzoeksvraag. Wij bepalen graag een interessant onderzoeksonderwerp in overleg met de student. Mocht je een idee hebben hoe wij onze business kunnen innoveren, dan horen wij dat natuurlijk ook graag.

Vergoeding:

250 euro per maand (fulltime inzet)

Spreekt deze vacature jou aan? Mail dan jouw motivatiebrief en CV naar:

anna@polenreizen.nl
info@polenreizen.nl

Voor meer informatie zijn bovenstaande mail adressen ook beschikbaar.

Referenties kunnen worden opgevraagd bij:

Kimberly de Ruiter: 406680@student.saxion.nl
Emma van Schaik: e.vanschaik@outlook.com


Terug naar vorige paginaWaarom PolenReizen.nl?

De Polen-specialist met ruim 10 jaar ervaring
Zekerheid van SGR
Vaste lage prijzen
24/7 bereikbaar