Schoolreis Krakau

Een leuke schoolreis door het authentieke, mooie maar ook educatieve Krakau.

Dit is mogelijk door deze bestemming bij ons te boeken en daarbij een ontzettende leerzame schoolreis Krakau te beleven!

Polenreizen biedt scholen leuke en educatieve schoolreizen naar Krakau aan. Doordat dit soort reizen door grote groepen jonge scholieren worden uitgevoerd vinden wij de wensen van iedereen belangrijk en willen wij u een zo goed mogelijke reis aanbieden die voor iedereen zowel leuk als natuurlijk leerzaam is.

Krakau is een bestemming in het zuiden van Polen en is erg in opkomst in het toerisme. De stad biedt heel veel prachtige bezienswaardigheden met een talrijke geschiedenis.

Ook bieden wij tijdens de schoolreis, educatieve excursies aan die de scholieren op een leuke manier de stad laten leren kennen. Met de stadswandeling tijdens de schoolreis Krakau wordt er onder begeleiding van een ervaren gids alle belangrijke highlights van de stad laten zien.

De Schindler’s List Tour. Een leuke en educatieve geschiedenisles in de buitenlucht! Deze excursie gaat door de Joodse wijk Kazimierz. In deze wijk is de beroemde film van Steven Spielberg, Schindler’s List, opgenomen.

Naast alle informatie die de leerlingen tijdens de schoolreis opdoen is er in Krakau ook zeker avontuur te beleven! De Wieliczka Zoutmijnen is de enige zoutmijn ter wereld die nog in goede staat is en bezocht kan worden! Deze mijn bevindt zich 165 meter onder de grond en komen de scholieren in een wereld van zout!

De meest interessante, educatieve en populaire excursie die wij aanbieden in Krakau is naar Auschwitz Birkenau. Iedereen is bekend met de gruwelijkheden die zich hier hebben afgespeeld tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hierbij brengt u een bezoek aan het administratieve kamp Auschwitz en Auschwitz-Birkenau, het vernietigingskamp.

Voor deze unieke educatieve ervaring kunt u terecht bij Polenreizen en staan wij klaar om de beste schoolreis Krakau voor u op maat te maken!

Vraag hier uw offerte aan: Klik hier


Terug naar vorige paginaWaarom PolenReizen.nl?

De Polen-specialist met ruim 10 jaar ervaring
Zekerheid van SGR
Vaste lage prijzen
24/7 bereikbaar