Chat with us, powered by LiveChat

Schoolreis Auschwitz

Schoolreis Auschwitz

Speciaal voor het onderwijs heeft Polenreizen verscheidene schoolreizen naar Krakau samengesteld. Uiteraard wordt er ook een bezoek gebracht aan Auschwitz en Birkenau, indien dit gewenst is. Dit onder begeleiding van een Nederlandstalige gids. Een Engelstalige gids is allicht ook mogelijk.

Polenreizen heeft reeds jarenlange ervaring met het organiseren van schoolreizen naar Krakau. Een bezoek aan Auschwitz met Nederlandstalige gids is hierbij ook mogelijk. Het programma wordt geheel op maat samengesteld voor uw school. Hierom zal het programma aan uw wensen voldoen. Ook kunnen wij rekening houden met de leeftijd van de groep(en). Daarnaast bieden wij ook wandelingen aan. Een hiervan gaat o.a. door de Oude Joodse wijk van Krakau: Kazimierz. Bovendien is het mogelijk om naar de Zoutmijnen van Wieliczka te gaan. Via deze link kunt u meer informatie vinden over de verschillende excursies in Krakau. Hier staat ook meer informatie over het bezoek aan Auschwitz.

In het afgelopen jaar heeft Polenreizen ruim 60 groepen van scholen begeleid naar Krakau. Inclusief het bezoek aan Auschwitz Birkenau met Nederlandstalige gids. Hierom durven wij te zeggen dat wij de specialist zijn in schoolreizen naar Krakau. Tevens kunt u altijd naar referenties vragen.

Indien u meer informatie wilt ontvangen vul dan onderstaand formulier in. Mocht u via de mail/telefonisch verder uw boeking afronden, dan gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden Polenreizen.

U kunt ons ook altijd telefonisch bereiken: 0575-229255

Uw gegevens

Bedrijfsnaam
Titel
Voorletters
Achternaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoon
Mobiel
E-mail


Reisgegevens

Bestemming(en)
Gewenste periode van:
Gewenste periode t/m
Aantal personen
Leeftijd tussen en
Budget
 
Gewenst vervoer TouringcarVliegtuigEigen vervoer
 
Accommodatie 3-sterrenhotel4-sterrenhotel5-sterrenhotelHostel
 
Voorkeur EenvoudigGoedkoopLuxeMaakt niet uit
 
Excursies Auschwitz BirkenauStadswandeling Oude StadSchindlers List TourWieliczka Zoutmijnen
 
Opmerkingen/suggesties
captchaWaarom PolenReizen.nl?

De Polen-specialist met ruim 10 jaar ervaring
Zekerheid van SGR
Vaste lage prijzen
24/7 bereikbaar

Blijf op de hoogte!


Like ons op Facebook