Chat with us, powered by LiveChat

Combinatievlucht naar Krakau

Krakau en Warschau in een reis bezoeken.

De combinatievluchten worden gemaakt met Wizzair en Ryanair. Hieronder vindt u de informatie met betrekking tot de incheck en bagageprocedures.

WIZZAIR

Voor uw vlucht, uitgevoerd door Wizzair, dient u verplicht online in te checken.

Maak een account aan, als uw account aangemaakt is, kunt u uw boeking opzoeken door naar ‘Vind boekingen’ te gaan. Hier vult u uw KENMERK in (deze vindt u op uw algemene reisbescheiden document bij uw vluchtgegevens) en uw achternaam. Vervolgens kunt u inchecken. TRANSFER IN KRAKAU Van de luchthaven in Krakau naar het hotel (en retour) hebben wij voor u de transfer gereserveerd. De chauffeur staat in de aankomsthal en is te herkennen aan het bordje POLANDTRAVEL. De chauffeur houdt uw vluchttijden in de gaten, dus bij vertraging of eerdere aankomst zal uw chauffeur op u wachten.

In geval van nood, kunt u het bedrijf bereiken op: +0575 229 255. Bij geen gehoor, kunt u ons uiteraard bereiken op het opgegeven noodnummer. U kunt uw transfertijden vinden op de voucher van de TRANSFER in een van de bijlagen.

UW BAGAGE

Tijdens uw reis naar Krakau kunt u standaard gebruik maken van handbagage.

U kunt de upgrade van uw handbagage of ruimbagage gemakkelijk en snel bijboeken via de website van de luchtvaartmaatschappij. LET OP!: Bij het toevoegen van een groot stuk handbagage of ruimbagage voor alle deelnemers van de reis, vervalt de mogelijkheid tot de gratis check-in op de luchthaven. U dient verplicht online in te checken voor uw vlucht van en naar Krakau.
Als u tijdens uw boeking heeft aangegeven dat u gebruik wilt maken van ruimbagage, hebben wij dit voor u geregeld. Het aantal stuks handbagage/ruimbagage dat u mag meenemen, kunt u vinden op uw algemene reisdocument bij uw vluchtgegevens.

UW HANDBAGAGE

Het is toegestaan om een klein stuk handbagage mee te nemen met de volgende max. afmetingen: 42 x 32 x 25 cm. Er is geen maximaal gewicht hieraan verbonden. Het stuk handbagage moet wel onder de stoel voor u geplaatst worden.
Het is mogelijk om tegen betaling een groot stuk handbagage bij te boeken. De kosten bedragen €16 per enkele vlucht. Het bijgeboekte stuk handbagage mag de volgende maximale afmetingen hebben: 56 x 46 x 25 cm. Het maximale gewicht mag 15 kilo zijn.

UW RUIMBAGAGE

Het is toegestaan om tegen betaling een stuk ruimbagage mee te nemen. Dit kunt u via ons bijboeken of u kunt dit gemakkelijk online bijboeken tijdens het inchecken op de website van Wizz air.
Het is toegestaan om een bagagestuk van 23 kilo per bijgeboekte koffer mee te nemen.
Wilt u toch nog een extra stuk ruimbagage bijboeken, dan kunt u dit tot uiterlijk 2 uur voor vertrek van de vlucht doen.

LET OP! Boek ruimbagage vooraf bij, dit voorkomt hogere kosten op de luchthaven.

RYANAIR

Voor uw vlucht, uitgevoerd door Ryanair, dient u verplicht online in te checken. Dit is mogelijk tussen 7 dagen en 2 uur voor de geplande vertrektijd van elke vlucht. Stap 1: ga naar de website van Ryanair. https://www.ryanair.com/nl/nl/check-in Stap 2: Vul uw gegevens in: KENMERK: Dit nummer bestaat uit 6 tekens. Deze kunt u vinden op uw algemene reisbescheiden document bij de vluchtgegevens. E-mailadres: U dient ons e-mailadres te gebruiken! Ons e-mailadres is: info@polenreizen.nl / info@polenreisburo.nl LET OP! Check online in, dit voorkomt hogere kosten op de luchthaven.

TRANSFER IN KRAKAU

Van de luchthaven in Krakau naar het hotel (en retour) hebben wij voor u de transfer gereserveerd. De chauffeur staat in de aankomsthal en is te herkennen aan het bordje POLANDTRAVEL. De chauffeur houdt uw vluchttijden in de gaten, dus bij vertraging of eerdere aankomst zal uw chauffeur op u wachten. In geval van nood, kunt u het bedrijf bereiken op: +31 6 47 76 77 46. Bij geen gehoor, kunt u ons uiteraard bereiken op het opgegeven noodnummer. U kunt uw transfertijden vinden op de voucher van de TRANSFER in een van de bijlagen.

BAGAGE

Tijdens uw reis naar Krakau kunt u standaard gebruik maken van handbagage. Er bestaat een mogelijkheid om ruimbagage toe te voegen aan uw boeking, dit is mogelijk tegen een meerprijs van €75. U kunt de ruimbagage ook gemakkelijker en snel zelf bijboeken via de website van de luchtvaartmaatschappij. Als u tijdens uw boeking heeft aangegeven dat u gebruik wilt maken van ruimbagage, hebben wij dit voor u geregeld. Het aantal stuks handbagage/ruimbagage die u mag meenemen op uw vlucht, kunt u terug vinden op uw algemene reisbescheiden document, bij de vluchtgegevens.

UW HANDBAGAGE

Er is standaard alleen handbagage inbegrepen van maximaal 10 KG. met een maximale afmeting van 55x40x20 CM. Uw rolkoffer wordt vervoerd in het ruim. Het is toegestaan om een kleine tas met een maximale afmeting van 35x20x20 CM. in de cabine mee te nemen. Als u hier niet aan voldoet dient u €50,- te betalen bij de gate. Tegen betaling kunt u in combinatie met stoelreservering voor priority boarding kiezen. De eerste 90 passagiers kunnen ook de rolkoffer meenemen in de cabine.

UW RUIMBAGAGE

Het is toegestaan om tegen betaling een stuk ruimbagage mee te nemen. Dit kunt u via ons bijboeken of u kunt dit gemakkelijk bijboeken tijdens het online inchecken. Het is toegestaan om een ruimbagage stuk van 15 kilo per bijgeboekte koffer mee te nemen. Wilt u toch nog een extra stuk ruimbagage bijboeken, dan kunt u dit tot uiterlijk 2 uur voor vertrek van de vlucht doen. LET OP! Boek ruimbagage vooraf bij, dit voorkomt hogere kosten op de luchthaven.Waarom PolenReizen.nl?

De Polen-specialist met ruim 10 jaar ervaring
Zekerheid van SGR
Vaste lage prijzen
24/7 bereikbaar

Blijf op de hoogte!


Like ons op Facebook