Chat with us, powered by LiveChat

Geldteruggarantie & Corona informatie

passportWilt u ook zo graag weer een prachtige stedentrip of (auto)reis plannen naar Polen maar bent u bang dat u het geld kwijt bent bij een aangepast reisadvies? Of heeft u al een voucher en wilt u niet nogmaals een voucher ontvangen? Om u meer zekerheid te kunnen geven, biedt Polenreizen.nl een geldteruggarantie aan omdat de ANVR-reisvoorwaarden van toepassing zijn.

Geld terug in het geval van code oranje of rood voor Polen door COVID-19

Bij Polenreizen.nl garanderen wij, dat als onze organisatie uw reis naar Polen wegens COVID-19 niet kan uitvoeren, u met zekerheid uw geld terugkrijgt. Dit geldt ook als u betaald heeft met een voucher die u nog in uw bezit had van een eerder opgeschorte reis.

Wat houdt de geldteruggarantie precies in?

Zelfs wanneer de reisbranche wettelijk gezien alternatieven, zoals vouchers, mag aanbieden, krijgt u met de geldteruggarantie uw (aan)betaalde reissom teruggestort binnen twee weken.

Waarom geen voucher meer?

Het voucher was een belangrijke en noodzakelijke oplossing tijdens deze pandemie. Uw reissom is te alle tijden beschermd met een SGR-voucher. Om de reiziger in deze tijd nog meer zekerheid te geven biedt Polenreizen de geldteruggarantie. Dit wordt natuurlijk mede mogelijk gemaakt door onze partners.

Wat zijn de voorwaarden om in aanmerking te komen voor de geldteruggarantie?

• Alleen geldig voor pakketreizen (geen losse excursies). • Voor uw geboekte bestemming (na of op 01 januari 2021) in Polen, met vertrek binnen één of twee weken, is code rood van toepassing of wij kunnen uw reis niet uitvoeren. Zodra dit voor uw boeking geldt, ontvangt u vanzelf vanuit ons een e-mail. Heeft u nog geen mail ontvangen? Dan is uw reis (nog) niet opgeschort. • Polenreizen.nl volgt het reisadvies voor Polen van Nederland Wereldwijd. Indien het niet mogelijk is om naar Polen te vertrekken, dan geldt de geldteruggarantie. • Polenreizen.nl zal uw (aan)betaalde reissom terugstorten binnen twee weken. Het is niet mogelijk om een terugbetaling eerder aan te vragen dan twee weken voor vertrek. Als het reisadvies bijvoorbeeld achttien dagen voor vertrek verandert, moet u wachten tot uw reis wordt opgeschort. Dit kan tot één week duren voor vertrek.

Corona informatie

Het welzijn van onze reizigers is top prioriteit. Besluiten over uw reis worden altijd in overeenstemming met de richtlijnen van de overheid genomen. Op bestemming kunt u de nodige veiligheidsmaatregelen verwachten van onze partners, denk hierbij aan uw transfer, uw gids tijdens excursies en uw hotel. De veiligheidsprotocollen per luchtvaartmaatschappij kunt u tevens hier vinden: RyanAir, Transavia en WizzAir Wij kunnen ons goed voorstellen dat u wellicht vragen heeft over een potentiële reis, uw al geboekte reis of over de situatie in Polen. Hopelijk helpt deze pagina u bij het vinden van antwoorden. U kunt ons ook altijd telefonisch contacteren op kantooruren (ma-vr) of een e-mail sturen naar info@polenreizen.nl. Ons team staat voor u klaar.

Reisadvies Polen

Polen heeft op dit moment een geel reisadvies. Onze reizen worden uitgevoerd. Dit is in overeenstemming met de adviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, te raadplegen op www.nederlandwereldwijd.nl. Dit advies kan natuurlijk veranderen en deze informatie updaten wij dus wekelijks. Voor uw toekomstige reis naar Polen communiceren we de juiste en lokale maatregelen met uw reisbescheiden zodat u kan genieten van een veilige en comfortabele reis. Dit geldt natuurlijk alleen als het reisadvies code geel of groen betreft. Eventuele testverplichtingen zijn de eigen verantwoordelijkheid van de reiziger. Het team van Polenreizen zal uiteraard bij staan met raad en daad. Op deze pagina kunt u de huidige maatregelen volledig lezen.

Uitbetalingen van reeds uitgegeven vouchers in 2020 of 2021

Vanwege de komst van een lening door middel van het Voucherfonds is Polenreizen al druk bezig met de uitbetalingen van reeds uitgegeven vouchers. Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, dan is uw voucher nog geldig en is uw reissom gewoon nog beschermd door het SGR garantiefonds. Deze SGR-garantie is tot 1 jaar na uitgifte van het voucher geldig. Polenreizen garandeert dat uw terugbetaling binnen dat jaar wordt verzorgd.

Vragen over uw vakantie?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u wellicht vragen heeft over uw reis naar Polen. Hopelijk helpt deze pagina u bij het vinden van antwoorden. Mocht u zich afvragen of uw reis doorgaat: wij zullen u altijd op tijd informeren en laten uiterlijk één week voor vertrek weten als uw geboekte reis helaas niet door kan gaan. U kunt ons ook altijd telefonisch contacteren op kantooruren (ma-vr) of een e-mail sturen naar info@polenreizen.nl. Ons team staat voor u klaar.


Waarom PolenReizen.nl?

De Polen-specialist met ruim 10 jaar ervaring
Zekerheid van SGR
Vaste lage prijzen
24/7 bereikbaar

Blijf op de hoogte!


Like ons op Facebook